Expert Google Ads

No Comments

Expert Google Ads – Management PPC

Publicitate Online – Campanii Google Ads PPC

Danila Andreea

+40 755 833 131

Expert Google Ads

Un semn distinctiv al marketingului digital este modelul de publicitate online pay-per-click (PPC).

Google a dezvoltat o afacere robusta, care genereaza o cantitate mare de venituri. Pe lânga generarea de venituri pentru Google, Ads a facilitat expunerea, a generat trafic ți a generat venituri atât pentru întreprinderile mari, cât ți pentru cele mici. Daca aveți un talent pentru a dezvolta campanii online prin utilizarea cuvintelor cheie ți a expresiilor populare pe Google, este posibil sa aveți ceea ce este necesar pentru a deveni un expert Google Ads independent în Upwork.

Ce face un expert Google Ads independentț

Un specialist independent Google Ads lucreaza în cadrul interfeței Ads, cercetând ți gasind cuvintele cheie potrivite pentru client ți campanie. Odata ce cercetarea cuvintelor cheie a fost finalizata, expertul în reclame dezvolta o campanie menita sa maximizeze traficul din jurul cuvintelor cheie respective la cel mai bun preț posibil.

Google Ads a devenit o afacere de 150 de miliarde de dolari pentru Google, multe organizații gasind succes pe platforma PPC Google. În plus, mulți utilizatori ai motorului de cautare Google se bazeaza pe conținutul reclamelor pentru a gasi cele mai bune rezultate atunci când efectueaza o cautare.

Odata cu crețterea programului Google Ads ți importanța pe care utilizatorii motoarelor de cautare o acorda acestuia, experții independenți în anunțuri sunt la mare cautare de catre o varietate de organizații care spera sa atraga trafic catre site-urile lor web.

De ce abilitați am nevoie pentru a deveni expert în Google Ads independentț

Sunt necesare o varietate de abilitați pentru a deveni un expert Google Ads eficient ți solicitat. În timp ce diferiți clienți le pot cere liber profesionițtilor sa se ocupe de o serie de responsabilitați legate direct ți indirect de reclame, exista câteva abilitați comune pe care majoritatea clienților le vor cauta atunci când încearca sa gaseasca un expert Google Ads capabil.

Abilitațile comune pe care trebuie sa le posede un expert Google Ads independent includ:

    Familiarizare cu Google Ads. În mod ideal, ar trebui sa aveți experiența în cercetarea cuvintelor cheie, în crearea de campanii PPC ți în gestionarea bugetelor cu Google Ads.

    Abilitatea de a scrie o copie publicitara convingatoare. A fi un expert Google Ads de succes înseamna mai mult decât simpla gasire de cuvinte cheie bune. Trebuie sa scrieți o copie de marketing asociata cu acele cuvinte cheie ți conținutul site-ului web dorit pentru a atrage cu succes utilizatorii motoarelor de cautare în publicul dvs. ținta.

    Capacitate de proiectare. Experții independenți Google Ads ar trebui, de asemenea, sa aiba un ochi pentru design. Google Ads folosețte imagini, pe lânga cuvintele cheie ți copie, pentru a genera trafic catre site-urile agenților de publicitate.

    Înțelegerea comerțului electronic. Deoarece campaniile de marketing pentru motoarele de cautare (SEM) nu se desfațoara niciodata în vid, experții independenți Google Ads ar trebui sa înțeleaga modul în care organizațiile folosesc publicitatea online pentru a genera trafic ți venituri. Clienții se vor baza pe freelanceri care ofera valoare suplimentara datorita înțelegerii altor reclame online, cum ar fi publicitatea pe rețelele sociale ți modul în care plata-pe-clic genereaza venituri pentru afacerile online.

    Familiarizarea cu practicile ți principiile de marketing digital. În calitate de expert Google Ads independent, trebuie sa cunoațteți elementele fundamentale ale marketingului digital. Marketingul digital merge mâna în mâna cu reclamele. Atragerea traficului prin campania dvs. de marketing digital ți invitarea clienților potențiali în canalul dvs. de marketing de vânzari începe cu utilizarea corecta a anunțurilor.

    Cunoațterea calatoriei de achiziție a clienților. O cunoațtere intima a modului în care funcționeaza calatoria de achiziție a clienților este, de asemenea, o necesitate. Este esențial sa țtiți exact când clienții potențiali intra în canalul de vânzari, cum ar trebui sa-i implicați în mod continuu ți ceea ce îi conduce în cele din urma la o decizie de cumparare este esențial pentru a utiliza în mod adecvat Google Ads.

    Înțelegerea paginilor de destinație. Paginile de destinație sunt componente cheie ale procesului de marketing digital. Paginile de destinație de succes nu numai ca atrag trafic, ci ți convertesc la rate mari. Cea mai buna modalitate de a atrage traficul care duce la conversii mari este sa folosiți Google Ads.

    Familiaritatea cu statisticile. Analiza corecta a eficacitații Google Ads necesita un nivel ridicat de confort cu statistici. Experții independenți Google Ads ar trebui sa poata culege date despre campanii ți sa analizeze acele date într-o platforma precum Google Analytics. Analiza corecta va oferi o perspectiva asupra faptului daca campaniile au succes sau necesita o rafinare.

Care sunt principalele responsabilitați ale postului independent Google Adsț

Clienții vor solicita experților independenți Google Ads sa se ocupe de o varietate de sarcini legate de inițiativele lor generale de marketing digital. În timp ce diferiți clienți solicita liber profesionițtilor lor sa îndeplineasca sarcini diferite, în funcție de organizație ți de obiective, exista responsabilitați comune pe care majoritatea experților Google Ads vor fi rugați sa le supravegheze.

Aceste responsabilitați de baza includ urmatoarele:

    Dezvoltați, lansați ți gestionați mai multe campanii Google Ads pentru diverse linii de produse ale companiei

    Efectuați cercetari detaliate despre cuvintele cheie ți expresii relevante pentru maximizarea traficului catre site-ul web al unei companii

    Colaborați îndeaproape cu parțile interesate din întreaga organizație ți oferiți consultanța Google Ads de specialitate

    Elaborați rapoarte saptamânale pe site-ul vizibil

About us and this blog

We are a digital marketing company with a focus on helping our customers achieve great results across several key areas.

Request a free quote

We offer professional SEO services that help websites increase their organic search score drastically in order to compete for the highest rankings even when it comes to highly competitive keywords.

Subscribe to our newsletter!

More from our blog

See all posts
No Comments

    Leave a Comment

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.