Privacy Policy

Who we are

Termeni si conditii, politica de Cookies

Cookies
Acest website, la fel ca si majoritatea website-urilor, foloseste cookies.

Cookies sunt date intr-un standard industrial pe care o pagina web le transfera pe computerul dumneavoastra, temporar, pentru a permite adaptarea continutului la utilizator. In acest scop, cookies colecteaza informatii cu privire la comportamentul dumneavoastra online. Cookies sunt stocate pentru o perioada determinata.

Noi utilizam cookies automatizate pentru setarile browserului si plugin-uri, in scopul imbunatatirii serviciilor pe care vi le oferim. Folosim serviciile Google Analytics, Facebook Pixel, HotJar, MailMunch, WordPress.

Pentru a controla pe deplin si exact aceste servicii in ceea ce va priveste, va sugeram sa:

Navigati in modul Privat (denumit si Incognito) – in acest mod Cookies NU sunt salvate in browserul Dvs
https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.
Daca nu doriti cookies, toate browserele permit dezactivarea utilizarii lor, precum si stergerea celor existente. Sectiunea „ajutor” a browserului dumneavoastra contine instructiuni exacte cu privire la modul in care trebuie sa procedati pentru a dezactiva/sterge cookies.

Protectia datelor cu caracter personal
Suntem ferm angajati in protejarea datelor cu caracter personal. Va rugam sa parcurgeti cu atentie aceasta politica de confidentialitate, care contine informatii importante cu privire la protectia datelor cu caracter personal, motivele si modul in care colectam si utilizam datele cu caracter personal si va ofera informatii referitoare la drepturile dumneavoastra.

Utilizarea datelor cu caracter personal pe care ni le-ati transmis se face potrivit acestei politici de confidentialitate sau potrivit informarii pe care ati avut-o la dispozitie in momentul colectarii lor.

Securitatea tuturor datelor este un aspect foarte important. De aceea, serverul nostru se afla in Uniunea Europeana, iar imputernicitii nostri cu privire la suportul tehnic, hardware si software, se afla in Uniunea Europeana.

Procedurile noastre cu privire la protectia datelor cu caracter personal, masurile organizatorice si tehnice, sunt structurate in scopul de a asigura confidentialitate si securitatea datelor cu caracter personal si a tuturor informatiilor aflate in grija noastra. Verificam periodic caracterul adecvat al masurilor implementate.

Colectarea datelor cu caracter personal

Colectam datele cu caracter personal ale clientilor si potentialilor clienti persoane fizice, reprezentanti ai organizatiilor si persoanelor de contact de la nivelul acestora, datele de contact ale persoanelor cu care interactionam si ale celor care actioneaza conform instructiunilor clientilor nostri, furnizorilor nostri si ale persoanelor care ne contacteaza in mod intempestiv, precum si ale persoanelor relevante care isi fac publice datele cu caracter personal in mod manifest.

Deopotriva, colectam si pastram datele cu caracter personal ca parte a procedurilor de acceptare a clientilor si de executare a contractelor, dar si pentru indeplinirea sarcinilor pro-bono si de onoare pe care ni le-am asumat sau pe care le consideram rezonabile.

Este posibil ca, pentru anumite servicii sau activitati, sa colectam si categorii speciale de date cu caracter personal, atunci cand obtinem consimtamantul, in scris, prin mijloace informatice sau cand el este facut public in mod manifest, precum si atunci cand legea ne obliga.

Ce date cu caracter personal colectam

Datele colectate difera de la caz la caz. Cel mult colectam numele si prenumele persoanei de contact, denumirea organizatiei, functia, numarul de telefon, adresa de e-mail, adresa postala, data, ora si alte eventuale detalii de contact, care sa ne ajute sa tinem minte contextul interactiunii cu noi.

Nu dorim sa colectam codul numeric personal si nici alte date numerice unice atribuite de catre stat, astfel incat facem asta doar daca legea ne obliga si intotdeauna cu masuri de securitate adecvate. Daca in mod incidental astfel de date ajung la cunostinta noastra, le stergem imediat.

Cum utilizam datele cu caracter personal

Datele cu caracter personal referitoare la contacte pot fi consultate de catre membrii echipei noastre doar in masura in care este strict necesar pentru initierea si mentinerea legaturii cu persoanele de contact in cauza, pentru executarea contractelor, pentru gazduirea sau facilitarea gazduirii evenimentelor, precum si in alte scopuri care decurg din obligatiile izvorate din legi, contracte sau uzante cinstite.

Luam in considerare contextul in care datele cu caracter personal au fost colectate, in special in ceea ce priveste relatia dintre persoanele vizate si noi, precum si posibilele consecinte asupra persoanelor vizate.

Transmitem invitatii la evenimentele noi sau parteneri.

Scopurile prelucrarii datelor cu caracter personal

Prelucram datele cu caracter personal pentru dezvoltarea serviciilor noastre, pentru oferirea catre persoanele de contact a informatiilor despre noi si gama noastra de servicii si facilitati.

Colectam si date personale in scop de recrutare, doar pe baza de consimtamant.

La fel ca oricine, suntem supusi obligatiilor legale si uzantelor cinstite, astfel incat trebuie sa tinem unele evidente, care nu vizeaza datele cu caracter personal, dar pot contine date cu caracter personal, astfel incat sunt supuse acelorasi rigori de protectie.

Temeiul legal pentru prelucrarea datelor cu caracter personal

Prelucram datele cu caracter personal ale persoanelor de contact pe baza consimtamantului, contractului incheiat cu noi sau uzantelor cinstite, precum si pentru executarea obligatiilor noastre legale.

Pastrarea datelor

Datele cu caracter personal vor fi pastrate de noi doar atat timp cat este necesar scopurilor prelucrarii, precum si, bineinteles, potrivit cerintelor legale sau contractuale. In lipsa unor astfel de cerinte, perioada de pastrare a evidentelor si a documentelor justificative pentru servicii nu ar trebui sa depaseasca 10 ani.

In cazul datelor cu caracter personal in scop de recrutare, pastram datele cu caracter personal doar cel mult 30 de zile de la inchiderea procedurii de recrutare, pentru a putea raspunde candidatilor.

Securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal

Masurile noastre de securitate, atat cele tehnice cat si cele organizatorice, protejeaza atat informatiile noastre cat si informatiile despre contacte, datele cu caracter personal si alte date importante. Preocuparea pentru detectarea, investigarea si rezolvarea amenintarilor la adresa securitatii este permanenta. Alocam resurse logistice si financiare semnificative in acest sens.

Drepturile persoanelor vizate

In lipsa unor dispozitii legale care sa le circumstantieze, aveti urmatoarele drepturi in legatura cu prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal: dreptul de a solicita o copie a datelor cu caracter personal referitoare la dumneavoastra pe care le detinem; dreptul la rectificarea oricaror date cu caracter personal incorecte sau incomplete; dreptul la opozitie sau la restrictionarea utilizarii de catre noi a datelor dumneavoastra cu caracter personal; dreptul de a va retrage consimtamantul pentru prelucrarea datelor prelucrate pe baza de consimtamant; dreptul la stergerea datelor dumneavoastra cu caracter personal, in situatiile in care v-ati retras consimtamantul, prelucrarea nu mai este necesara sau prelucrarea respectiva este contrara legii; dreptul la portabilitatea datelor ce va permite sa primiti o copie a datelor prelucrate pe care le-am primit de la dumneavoastra sau sa le transmitem unei alte entitati indicate de dumneavoastra; dreptul de a va retrage consimtamantul pentru prelucrarile efectuate pe baza de consimtamant.

Pentru exercitarea drepturilor este nevoie sa ne asiguram ca solicitarile provin de la persoanele vizate. Va rugam sa ne aduceti la cunostinta solicitarile dumneavoastra, in orice modalitate care este asiguratoare cu privire la identitatea solicitantului si indreptatirea lui. Va vom raspunde neintarziat. Daca sunteti nemultumit, aveti posibilitatea sa va adresati ANSPDCP.

Situatii speciale

Newsletter gratuit

Oferim persoanelor interesate posibilitatea de a primi in casuta de e-mail newsletterul nostru, care contine informari si linkuri catre materiale publicate, articole sau alte informari.

In acest scop, colectam, stocam si utilizam adresa de e-mail pentru trimiterea de informari. Aceste date cu caracter personal sunt stocate cu grija, pe un server din Uniunea Europeana, iar furnizorul de servicii tehnice este in Uniunea Europeana. In orice caz, abonatii la newsletter se pot dezabona oricand, fie utilizand linkul de dezabonare automata din interiorul fiecarui e-mail, fie scriindu-ne direct.

Abonarea la newsletter are semnificatia exprimarii consimtamantului cu privire la primirea de comunicari comerciale din partea noastra (marketing), insa exclusiv prin trimiterea la articole.

Nu instrainam sub nicio forma si nici nu inchiriem adresele de e-mail ale persoanelor cu care interactionam.

Foto-video

Imaginile profesionistilor pe care le afisam provin de la acestia sau ilustreaza evenimente publice la care au participat.

Modalitatea de contact cu privire la datele cu caracter personal

Pentru orice solicitare, reclamatie, sugestie sau observatie in legatura cu protectia datelor cu caracter personal va rugam sa folositi adresa de e-mail de pe site, sau orice alta modalitate de contact care va este comoda.

Politica de retur
Sumele achitate pentru cursurile oferite de ppcmarketing.eu pot fi returnate, daca beneficiarul a facut plata pentru curs si anunta ppcmarketing.eu la adresa de email office@ppcmarketing.eu ca doreste restituirea banilor si renuntarea la acest curs cu cel putin 14 zile inainte de data desfasurarii cursului platit. Altfel, sumele platite nu se returneaza.

Returnarea banilor

Pentru returnarea banilor, beneficiarul nu este obligat sa invoce nici un motiv (desi pentru imbunatatirea serviciilor am dori sa faceti acest lucru) si nu va suporta alte costuri, cu exceptia posibilelor taxe interbancare. Rambursarea sumei aferente serviciilor pentru care s-a achitat suma de bani, se va realiza in termen de cel mult 30 zile de la acceptarea returului. Veti fi notificat in momentul in care returul este acceptat.

What personal data we collect and why we collect it

Comments

When visitors leave comments on the site we collect the data shown in the comments form, and also the visitor’s IP address and browser user agent string to help spam detection.

An anonymized string created from your email address (also called a hash) may be provided to the Gravatar service to see if you are using it. The Gravatar service privacy policy is available here: https://automattic.com/privacy/. After approval of your comment, your profile picture is visible to the public in the context of your comment.

Media

If you upload images to the website, you should avoid uploading images with embedded location data (EXIF GPS) included. Visitors to the website can download and extract any location data from images on the website.

Contact forms

Cookies

If you leave a comment on our site you may opt-in to saving your name, email address and website in cookies. These are for your convenience so that you do not have to fill in your details again when you leave another comment. These cookies will last for one year.

If you visit our login page, we will set a temporary cookie to determine if your browser accepts cookies. This cookie contains no personal data and is discarded when you close your browser.

When you log in, we will also set up several cookies to save your login information and your screen display choices. Login cookies last for two days, and screen options cookies last for a year. If you select „Remember Me”, your login will persist for two weeks. If you log out of your account, the login cookies will be removed.

If you edit or publish an article, an additional cookie will be saved in your browser. This cookie includes no personal data and simply indicates the post ID of the article you just edited. It expires after 1 day.

Embedded content from other websites

Articles on this site may include embedded content (e.g. videos, images, articles, etc.). Embedded content from other websites behaves in the exact same way as if the visitor has visited the other website.

These websites may collect data about you, use cookies, embed additional third-party tracking, and monitor your interaction with that embedded content, including tracking your interaction with the embedded content if you have an account and are logged in to that website.

Analytics

Who we share your data with

How long we retain your data

If you leave a comment, the comment and its metadata are retained indefinitely. This is so we can recognize and approve any follow-up comments automatically instead of holding them in a moderation queue.

For users that register on our website (if any), we also store the personal information they provide in their user profile. All users can see, edit, or delete their personal information at any time (except they cannot change their username). Website administrators can also see and edit that information.

What rights you have over your data

If you have an account on this site, or have left comments, you can request to receive an exported file of the personal data we hold about you, including any data you have provided to us. You can also request that we erase any personal data we hold about you. This does not include any data we are obliged to keep for administrative, legal, or security purposes.

Where we send your data

Visitor comments may be checked through an automated spam detection service.