Purificator de aer PHILIPS

No Comments

Purificator de aer PHILIPS, 4 trepte viteza + Umidificare

Specificatii

Caracteristici generale

Suprafata acoperita (m2)40
Flux de aer (m³/h)250
FiltruHEPA, Carbon, Prefiltru
Panou de comandaDigital
AvantajeIndicator status filtru, Night mode, Umidificare
Alte detaliiCapteaza aerosolii
Continut pachetPurificator, Documentatie

Caracteristici tehnice

Trepte de viteza4
Tensiune (V)220-240
Putere (W)27
Lungime cablu (m)1.8

Altele

CuloareAlb
Dimensiuni (L x A x I cm)39.6 x 23.0 x 58.0
Greutate (Kg)8.15

Garantie

Garantie comerciala24 luni
Garantie de conformitate24 luni
DescriereRespira diferenta
 Inlatura 99,97% din particulele de pana la 0,003 microni Purificatorul Philips 2 in 1 purifica incaperile de pana la 40 m² si umidifica rapid aerul la o frecvenOa de 500 ml/h. Cu ajutorul aplicatiei si al senzorilor, acesta scaneaza aerul si se regleaza automat pentru a umidifica si curata aerul de alergeni si substante poluante. 
Control fara efort 
• Urmareste si controleaza cu aplicatia 
• Consum de energie scazut 
Functionare fara intreruperi 
• AeraSense detecteaza si afiseaza automat calitatea aerului
• Testat temeinic pentru o calitate in care te poti increde 
• Mod nocturn cu functionare extrem de silentioasa 
• Setari 2 in 1 si doar purificator cu moduri automate si manuale 
Performanta superioara 
• Rata CADR de 250 m3/h: Purifica incaperi de pana la 40 m2 
• Filtrul HEPA capteaza 99,97% din particulele de 0,003 microni (3)
 • Indeparteaza pana la 99,9 % din virusurile si aerosolii din aer 
• Tehnologie NanoCloud: umidificare igienica fara complicatii
 • Umidificare automata de pana la 500 ml/h cu 4 setari

Purificare avansata
Indicatorul cheie de performanOa al unui purificator este rata CADR (rate livrarii aerului curat): fluxul de aer curat generat intr-o ora. Cu cat rata CADR este mai ridicata, cu atat mai rapida este curatarea. Cu cat o incapere este mai murdara, cu atat trebuie sa fie mai ridicata rata CADR. Acest purificator are rata CADR de 250 m³/h (1) si poate purifica o incapere intreaga de 65 m² (2).

Indeparteaza 99,97 % din particule
Filtrarea in 3 straturi cu HEPA NanoProtect, carbon activ si prefiltru capteaza 99,97 % din particulele ultrafine de pana 0,003 microni (3), astfel incat sa fii protejat de particulele PM2,5, bacterii (4), polen, praf, par de animale, gaze si alti agenti poluanti.

Indeparteaza pana la 99,9 % din virusuri
Capteaza aerosolii, inclusiv pe cei care pot contine virusuri respiratorii. A fost testat independent de Airmid Healthgroup si s-a demonstrat ca elimina pana la 99,9 % din virusurile si aerosolii din aer (5).

Tehnologie NanoCloud
Tehnologia NanoCloud umidifica aerul silentios si eficient, asigurand cu pana la 99 % mai putine bacterii (6). NanoCloud functioneaza prin evaporare naturala pentru a crea o ceata invizibila de molecule de dimensiuni nanometrice de vapori de apa pura. Avand dimensiuni foarte mici, acestea umidifica aerul uniform si este extrem de dificil pentru bacterii si minerale sa se ataseze de acestea, prevenind raspandirea bacteriilor si praful alb in camera 

Umidificare automata
Umidifica rapid aerul cu pana la 500 ml/h (2) rata de umidificare a apei. Detecteaza automat nivelul de umiditate din aer si umidifica automat la nivelul dorit. Alege nivelul de umiditate dorit de 40%, 50%, 60% sau 70%, iar umidificatorul va porni sau se va opri automat pentru a atinge nivelul de umiditate dorit.

Senzori AeraSense
Senzorii AeraSense scaneaza aerul de 1000 de ori pe secunda si afiseaza calitatea aerului din locuinta ta. Afisajul indica nivelul de alergeni si PM2,5 in forma numerica, dar si cu un inel colorat intuitiv.

Calitatea in care poti avea incredere
Purificatoarele Philips parcurg 170 de teste de inspectie stricte si obligatorii inainte de a parasi fabrica. Sunt supuse unor teste riguroase pentru durata de viata si durabilitate, pentru functionare continua 24/7.

Functionare extrem de silentioasa
In modul Nocturn, luminile afisajului sunt estompate si purificatorul functioneaza aproape complet silentios, pentru aer curat in timp ce dormi. Certificat de Quiet Mark.

Modurile automate si manuale
Comuta intre modurile 2 in 1 si doar purificator prin simpla atingere a unui buton. In modul automat, senzorii aleg in mod inteligent turatia potrivita pentru locuinta ta. Utilizeaza purificatorul in oricare dintre modurile automate (general sau pentru alergeni) sau in modul nocturn sau alege din 4 niveluri de turatie – turatia 1, 2, 3 si Turbo – pentru un control complet al fluxului de aer si al nivelului de zgomot.

 • (1) CADR: testată de o terţă parte conform standardului GB/T 18801-2015.
 • (2) Calculat conform standardului NRCC-54013, folosind rezultatul CADR pentru fumul de ţigară, obţinut în conformitate cu GB/T18801-2015
 • (3) Testată pe mediu de filtrare cu aerosoli NaCI, clasificat la 3 nm în conformitate cu standardul DIN71460-1, în 2017, de către un laborator de testare terţ.
 • (4) Testat de un laborator terţ într-o cameră de 30 m³ în conformitate cu GB21551.3-2010 (stafilococul alb 8032 ca bacterie de testare). Testat în modul MAX după 60 de minute.
 • (5) Test privind rata de reducere a microbilor efectuat de Airmid Health group Ltd., rezultat după 10-20 de minute, cu aparatul în modul max, într-o cameră de testare de 28,5 m³ contaminată cu virusul gripal aeropurtat A(H1N1). Un purificator de aer în sine nu protejează împotriva Covid-19, dar poate face parte din planul de a te proteja pe tine şi familia ta (Agenţia pentru protecţia mediului din SUA).
 • (6) În comparaţie cu modulele standard ale unui umidificator cu ultrasunete care nu includ tehnologii suplimentare pentru a reduce răspândirea bacteriilor, testat într-un laborator independent
 • (7) Comparativ cu tehnologia de umidificare cu ultrasunete. Testat pentru depunerea mineralelor pe mobilier. Acesta a fost testat de un laborator terţ pe o perioadă de 3 ore, în conformitate cu DIN 44973, IUTA e.V.
 • (8) Testată de GB/T 23332 în camera internă cu climat Philips, în 2017. Dimensiunea camerei este de 25 m², temperatura iniţială a fost de 20±2 °C şi umiditatea relativă de 30±3 %
 • (9) Calculată folosind AHAM HU-1-2016 clauza 7.3 pe baza performanţei de umidificare testate în conformitate cu GB/T 23332-2018
 • (10) Testată de un laborator terţ în conformitate cu standardul SUA modificat 42 CFR partea 84
 • (11) Presiunea sonoră medie calculată la 1,5 metri de dispozitiv, pe baza măsurătorilor în conformitate cu IEC 60704. Nivelul de presune sonoră depinde de construcţia camerei, decorarea acesteia şi de poziţionarea dispozitivului şi a persoanei la care ajung sunetele.

About us and this blog

We are a digital marketing company with a focus on helping our customers achieve great results across several key areas.

Request a free quote

We offer professional SEO services that help websites increase their organic search score drastically in order to compete for the highest rankings even when it comes to highly competitive keywords.

Subscribe to our newsletter!

More from our blog

See all posts
No Comments

  Leave a Comment

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.