SEO Google Ads

SEO Google Ads - Web SEO - Marketing SEO - Promovare SEO Preturi

Optimizare SEO Pret - Publicitate cu Google Ads - Optimizare SEO Site

Setați un buget care vi se pare convenabil

Incepand de la 150 Eur / 1 Cuvant Cheie ( concurenta mica/medie ) 100 - 1000 cautari

Cu Optimizarea SEO, sunteți persoana responsabilă pentru propriile costuri privind publicitatea online. Nu plătiți niciodată mai mult decât limita bugetului lunar și vă puteți opriți oricând.

Tarifarea pe scurt

STABILIȚI O LIMITĂ A BUGETULUI

Stabiliți un buget publicitar și nu cheltuiți niciodată mai mult decât limita lunară.

FIȚI FLEXIBIL 

Nu este nevoie să vă angajați pentru un contract pe termen lung. Ajustați bugetul publicitar sau întrerupeți anunțurile oricând aveți nevoie.

PLĂTIȚI PENTRU REZULTATE

Plătiți numai atunci când utilizatorii fac o acțiune, de exemplu când dau clic pe anunț pentru a vă accesa site-ul sau a vă apela compania.

Plătiți pentru rezultate reale

Vă puteți crea gratuit un cont. Veți plăti numai când clienții dvs. fac o acțiune, de exemplu dau clic pe anunț și vă accesează site-ul sau apelează compania.

Pentru a vă asigura succesul, vă vom oferi rapoarte și statistici ca să puteți urmări performanța și costurile anunțurilor.

Ce este SEO?

SEO, sau optimizarea pentru motoarele de căutare, este practica de a include conținut pe site-ul dvs. care are potențialul de a îmbunătăți vizibilitatea site-ului dvs. pentru motoarele de căutare și utilizatorii acestora. Cu alte cuvinte, SEO poate ajuta site-ul dvs. să apară mai des în căutările relevante.

Există o serie de lucruri de căutat atunci când încercați să îmbunătățiți SEO site-ului dvs. Iată câteva sfaturi pentru a începe:

  • Asigurați-vă că scrisul de pe site-ul dvs. este clar, util și descriptiv.
  • Explicați-vă subiectul într-un limbaj simplu, ușor de citit.
  • Includeți cuvinte cheie relevante, care sunt cuvintele pe care credeți că le-ar putea căuta un utilizator atunci când caută online ceea ce oferiți.

Pe tema cuvintelor cheie: deși este o idee bună să includeți termeni de căutare în copierea site-ului dvs., asigurați-vă că nu vă aglomerați pagina cu prea mulți termeni de căutare sau nu puneți pagini false pe care nu intenționați să le vadă utilizatorii. Acest lucru poate duce la Google să considere paginile dvs. înșelătoare și să vă ignore site-ul, așa că gândiți-vă la ce va fi cel mai ușor de navigat și de înțeles pentru un utilizator.

Nu există niciun cost să apară în rezultatele căutării organice, cum ar fi cele de la Google, iar efectuarea de modificări pentru a îmbunătăți SEO site-ului dvs. poate avea un impact semnificativ în clasamentul căutării în timp. Aflați mai multe despre cum funcționează căutarea organică Google și găsiți sfaturi pentru a începe aici . Puteți urmări progresul dvs. și puteți vedea performanța conținutului dvs. folosind Search Console .