Shopify Pareri – Opinii Shopify

2 Comments

Shopify Pareri

O mulțime de oameni ne întreabă care platformă de e-commerce este cea mai potrivită pentru o companie care tocmai și-a creat un magazin online. Răspunsul pe scurt este că Shopify oferă toate funcționalitățile de care aveți nevoie, dar rămâneți alături de noi pentru recenzii mai multe despre Shopify un pic mai tărziu …

Shopify are o multitudine de instrumente pentru crearea unui site în câteva minute, plus că trebuie să vă faceți griji cu privire la găzduirea sau cumpărarea unui nume de domeniu de la o terță parte. În această privință, ar putea fi numită soluția perfectă, creat cu planuri de stabilire a prețurilor care se adresează afacerilor mici, precum și celor ce aduc milioane de dolari în vânzări.   Veți găsi recenzia mea completă mai jos. Pentru mai mult Shopify recenzii de la cititorii noștri verificarea zonei de comentarii.

Nu aveți timp să citiți? Iată un scurt rezumat despre ce oferă Shopify și de ce este probabil platforma pe care ar trebui să o folosesc dacă încep să o afacere în e-commerce. ⭐ Shopify pe Scurt:

Shopify comentarii

Shopify este una dintre cele mai populare platforme de e-commerce de pe internet și de asemenea, cea mai ușor de utilizat, oferindu-vă în același timp toate caracteristicile de care ați putea avea nevoie vreodată.

De îndată ce vă înscrieți, veți avea acces la setul de instrumente complete, necesar pentru a construi și apoi a gestiona un site de comert electronic. Shopify vă permite să vă personalizați design-ul, să creați un catalog de produse, să stabilească prețuri, metode de plată, taxe și apoi să adăugați chiar și funcții suplimentare prin diverse extensii.

Cu Shopify, puteți vinde cam orice doriți – produse fizice / bunuri expediabile, produse digitale, servicii și puteți, de asemenea, să stabilizeze o operație de dropshipping.

Cel mai popular plan de plată la cei de la Shopify este de 29 de dolari / luna, și este disponibilă o perioadă de testare gratuită de 14 zile.

Shopify Review: Care sunt argumentele pro și contra?

Opinii Shopify

Care sunt avantajele Shopify? ?

 • Shopify este foarte ușor de utilizat și nu necesită abilități tehnice ale utilizatorului.
 • Shopify este gata pentru orice lucru dorit să vină. vinde bunuri expediabile, produse digitale, servicii, orice.
 • Shopify vă oferă o selecție excelentă de design-uri de magazine. Toate acestea arată moderne, frumoase și sunt optimizate pentru a maximiza vânzările.
 • Dacă tot ce doriți să fac față este să vindeți produse pe rețelele de socializare, cum ar fi Facebook, Instagram sau Pinterest, atunci când puteți face acest lucru cu un cost scăzut și anume Shopify Lite la 9 dolari / luna.
 • Vă puteți vinde produse prin intermediul mai multor posibilități, nu doar prin intermediul magazinului online. Shopify chiar vă permite să vă integrați sistemul lor în magazinul dvs. existent.
 • Shopify este găzduit 100%. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la problemele legate de server sau de menținere.
 • Există asistență pentru 24/7.
 • Shopify vă oferă aplicații mobile pentru iOS și Android – astfel puteți să vă puteți gestiona magazinul din mers.
 • Fără taxe de tranzacționare dacă sunt utilizate Shopify PlăţileModulul propriu al Shopify-ului de procesare a plăților.
 • Există mai multe de 2000 de aplicații și plugin-uri disponibile în Shopify App Store. Asta înseamnă că veți putea să vă integrați Shopify cu nenumărate servicii terțe și să adăugați, de asemenea, noi funcționalități la un simplu click.
 • Shopify stă foarte bine din punctul de vedere al stocării, ceea ce înseamnă că, indiferent de mărimea magazinului tău, Shopify se va descurca fără probleme.
 • Are un spațiu de stocare foarte bun în cazul în care vindeți bunuri expediabile.
 • Este perfect pentru dropshipping.
 • Există o perioadă de testare gratuită de 14 zile.

Care sunt dezavantajele Shopify? ?

 • Dacă doriți ca clienții dvs. să poată lăsa recenzii și evaluări ale produsului tău, aceste funcții trebuiesc plătite în plus prin intermediul extensiilor.
 • Nu are exact controlul deplin al magazinului dvs. Magazinul dvs. este găzduit pe servirea deținute de Shopify. Asta înseamnă că, dacă, în orice moment, ei decid să-ți închid magazinul, o pot face. Nu se va întâmpla acest lucru dacă nu se încălzește niciunul dintre acordurile de licență.
 • Raportarea profesională este disponibilă numai la nivelul superior din Shopify Planurile.
 • Dacă nu utilizați modulul de plată al Shopify-ului, există taxe suplimentare de procesare a plăților peste tarif standard de procesare a cardului de credit.
 • Modulul de blogging, chiar dacă se află acolo, nu are cea mai spectaculoasă interfață a utilizatorului și s-ar putea să vă fie dificil să creați un conținut de blogging impozant în mod regulat.

Click aici pentru a merge la Shopify
Cuprini

Du-te la începutul paginii

De ce să alegeți Shopify? Cum funcționează Shopify? ?

shopify recenzii - tabloul de bord

Shopify a fost fondată în 2006 de către Tobias Lütke (CEO-ul anului în Canada), Scott Lake și Daniel Weinand.

De la lansare, platforma a crescut rapid de la un mic jucător pe piață la unul mare, de soluții de e-commerce de vârf alături de BigCommerce, Volusion, Magento si WooCommerce.

Compania alimentează în prezent peste 1,000,000 de retaileri online (decembrie 2019).

În mod clar, trebuie să existe un motiv pentru care Shopify a devenit atât de popular și și-a menținut poziția pe piață pentru mai mult de un deceniu.

Poate că principalul său avantaj este acela că Shopify oferă un echilibru excelent între ușurința de utilizare și funcționalitate.

Pe de o parte, Shopify este incredibil de ușor de folosit chiar și pentru utilizatorii începători ce nu au experiența conducerii unui magazin de comert inainte, iar pe de altă parte, oferă toate caracteristicile de care ar putea avea nevoie de un om de afaceri. În plus, trebuie să luați cursuri de programare sau design web.

Acestea fiind spuse, utilizatorii mai avansați la acces la fișierele CSS și HTML și acestea pot actualizări Shopify-ul pentru a avea caracteristici mai robuste pe măsură ce magazinul lor progresează.

În general, este o platformă de e-commerce creat spectaculos cu o mulțime de teme ce arată modern dar în același timp și simplu și minim, dacă asta e ceea ce cauți.

Dacă sunteți curioși, sunt mai multe brand-uri notabile ce folosesc Shopify-ul printre care: General Electric, Amnesty International, Tesla Motors, Enciclopedia Britanică, Foo Fighters, GitHub și amenzi, multe altele.

? Iată o recenzie video despre Shopify creată de colegul nostru Joe.Recenzie video despre Shopify

Încerca Shopify gratis timp de 14 zileDu-te la începutul paginii

Prețurile de la Shopify explică ?

Prețurile legat de Shopify pot da puțin de gândit la început.

Principalul lucru de știut este că există două componente care se adaugă la factura dvs. finala:

 1. taxi Shopify-ului în sine.
 2. Taxele procesării plăților care spune un procent din venitul tău

Pentru a face acest lucru mai clar, am pus la punct un calculator de taxe pentru Shopify, pe care îl puteți folosi pentru a afla cât de mult veți cheltui în fiecare lună cu exactitate – pe baza veniturilor dvs.

Dar înaintea să calculeze, ia în considerare următorii factori:Patru planuri principale ale Shopify-ului:

Există patru coloane principale în calculator. Fiecare coloană corespunde unui plan de utilizare specific al Shopify-ului. Fiecare plan are caracteristicile și limitările sale sale specifice, de unde și diferențiale de preț. Discutăm aceste planuri mai jos în recenzie. Dacă nu sunteți sigur pe care ar trebui să alegeți, citiți mai jos.Calculator de preț pentru Shopify:

Shopify calculator de taxe

Venit lunar (USD) Utilizarea Shopify Plăţile Facturarea Shopify Planurile

O ilustrație colorată de pușculițăCel mai popular?! de bază Shopify Winner!ShopifyAvansat ShopifyShopify La care se adauga
Preț total$81.50$127.00$344.00$2,041.25
Taxa planului 10% reducere pentru planurile anuale$29.00$79.00$299.00$2,000.00
Rata cardului de credit$52.50 2.9% + 30¢$48.00 2.6% + 30¢$45.00 2.4% + 30¢$41.25 2.15% + 30¢
Taxa de tranzacțieNoneNoneNoneNone
Caracteristici incluse
Conturile personalului2515Nelimitat
Număr de produseNelimitatNelimitatNelimitatNelimitat
Stocare fisiereNelimitatNelimitatNelimitatNelimitat
Shopify Reducere la expedierepână la 64%până la 72%până la 74%remarcabil
Tipăriți etichete de transportInclusInclusInclusInclus
Coduri de reducereInclusInclusInclusInclus
Analiza fraudelor Dacă utilizați Shopify Sunt incluse instrumentele de analiză a fraudelor. Dacă alegeți un gateway de plată extern, trebuie să faceți upgrade la Shopify sau Avansat Shopify pentru instrumente de analiză a fraudei.InclusInclusInclusInclus
sprijin 24 / 7InclusInclusInclusInclus
Site web și blogInclusInclusInclusInclus
certificat SSL gratuitInclusInclusInclusInclus
Recuperarea căruței abandonatăInclusInclusInclusInclus
Carduri cadouNu este inclusInclusInclusInclus
Rapoarte profesionaleNu este inclusInclusInclusInclus
Generator avansat de rapoarteNu este inclusNu este inclusInclusInclus
Tarifele de expediere calculate de terțiNu este inclusNu este inclusInclusInclus

Presupunem că valoarea medie a comenzii este de 50 USD

Shopify Plus necesită un angajament de minimum 12 luni. Citiți mai multe despre Shopify de stabilire a prețurilor Alți factori care au impact asupra prețului:

Alți factori care joacă un rol în stabilirea prețurilor de la Shopify sunt lucruri precum folosirea Shopify Plăţile (propriul mecanism de procesare a plăților la cei de la Shopify), plătirea anuală vs lunară (există o reducere de 10% dacă plătesc anual) precum și cât de mari sunt taxele cardului tău de credit. Experimentați schimbarea valorilor din calculator pentru a vedea ce impact au acești factori asupra facturilor dvs. [/ Su_accordion]

Shopify oferă cinci categorii de prețuri. Cel mai popular printre noi proprietari de magazine online este de bază Shopify la 29 de dolari / luna. Oferă toate caracteristicile pe care ar trebui să le aibă un proprietar de magazin și permite o creștere rezonabilă înainte de a face upgrade. Vorbind despre upgrade-uri, următorul plan – numit pur și simplu „Shopify”- este  79 de dolari / luna și oferă o platformă bună pentru creșterea și extinderea afacerii tale

În plus, probabil să fie posibil încercați o muncă gratuită de 14 zile înainte de a alege un plan. Shopify vă pune la dispoziția lor pachetul POS (punct de vânzare) ce vă permite să configurați lucrurile rapide și să adăugați vânzările offline la baza Shopify principal. A avea totul într-un singur loc face cu siguranță business-ul mai ușor de făcut.

Căt costă Shopify-ul?

Iată un rezumat al Planurilor Shopify-ului disponibile în prezent și cele mai importante detalii despre acestea:

Iată principalele diferențe dintre planurile Shopify-ului. ⤵️Shopify Lite: 9 dolari / luna

Shopify Lite

Shopify Lite – 9 dolari / lună. Cu acest plan, veți avea doar un buton personal de „Buy” al Shopify-ului, pe care îl folosesc utilizează în locuri precum Facebook, Pinterest, alte rețele de socializare sau propriul site sau blog.

Cu toate acestea, ce nu primesc această funcționalitate magazinului online. Permiteți-mi să subliniez din acest lucru, deoarece este destul de important; cu Shopify Lite, de fapt nu trebuie să fie un magazin online – ci doar un buton de cumpărare “Buy”.

Acest lucru lipsește de funcționalitate este motivat pentru care nu includ acest plan în calculatorul de mai sus.

Shopify Lite vine cu integrarea POS, analiza fraudelor, crea manuală a început și codurile de expediere. Un singur cont de personal este asigurat. Taxele cardului de credit sunt de 2.9% + 30 ¢ pe tranzacție.

Iată recenzia noastră despre planul Shopify Lite specific.de bază Shopify: 29 de dolari / luna

de bază Shopify

de bază Shopify – 29 de dolari / lună. Vine cu o variantă de magazin online complet funcțional. Prelucrarea cardurilor de credit este de 2.9% + 30 ¢.

Veți beneficia de asistență 24/7, analiză a fraudei, crea manuală a început, reducere de condiții, un modul de site web și blog și un certificat SSL gratuit. Sunt furnizate două conturi de personal.‘Shopify’: 79 de dolari / lună

Shopify

Shopify – 79 de dolari / lună. Este inclusiv totul din planul anterior. Taxele cardului de credit sunt ușor mai mici, la 2.6% + 30 ¢.

De asemenea, puteți folosi carduri cadou, există rapoarte profesionale și recuperare coșului abandonat. Sunt furnizate cinci conturi de personal.Avansat Shopify: 299 dolari / luna

Avansat Shopify

Avansat Shopify – 299 dolari / lună. Este inclusiv totul din planul anterior. Taxele cardului de credit sunt de 2.4% + 30 ¢.

Veți obține un creator de rapoarte avansate și un transportator în timp real. Sunt furnizate 15 conturi de personal.Shopify Plus: de la 2,000 de dolari / luna

Shopify La care se adauga

shopify plus pagina de pornire

Shopify La care se adauga – începe de la 2,000 de dolari / lună. Acesta este planul de întreprindere al Shopify-ului și după cum ți-ai imaginat, nu este ceea ce au nevoie de majoritate proprietarilor de afaceri atunci când se gândesc să lanseze un magazin Shopify. Taxele cardului de credit sunt de 2.15% + 30 ¢.

Shopify Plus, vine cu funcții avansate pentru întreprindere, pe care nu vom concentra doar pe scurt în această recenzie despre Shopify.

Toate planurile permit un număr nelimitat de produse, stocarea nelimitată a fișierului, imprimarea etichetelor de expediere și un pachet de retail, dacă este necesar.

Doriți să accesați rapid ce caracteristici specifice sunt fiecare plan Shopify? ⏩ click aiciDu-te la începutul paginii

Rencezie Shopify: Caracteristici generale prezente în toate planurile Shopify ?

Am testat destul de multe platforme de e-commerce în trecut și trebuie să recunosc că Shopify are cel mai multe seturi de caracteristici din câte am întâlnit. Aproape tot ce nevoie pentru a vă crea propriul magazin online este asigurat de o caracteristică distinctă.

Să discutăm mai întâi caracteristicile generale care vin împreună cu toate planurile Shopify, apoi intrăm în detalii cu privire la caracteristicile unice pe care le păstrează cu fiecare plan de în parte.

Care sunt cele mai importante caracteristici ale Shopify-ului?

Dacă petreceți mult timp răsfoind comentarii despre Shopify sau verificarea celor mai bine clasați CRM și creatori de site-uri online, veți observa că Shopify are o mulțime de caracteristici de oferit.

Întrebarea este, care sunt cele mai importante la care ar trebui să fiți atenți?

Am parcurs multe recenzii despre Shopify  de la companii online de top și am testat noi înșine software-ul pentru a veni cu această listă cu cele mai importante componente ale pe Shopify:

 • Recuperarea coșului abandonat: Rata medie de abandonare a coșului online astăzi este de aproximativ 68.81%. Asta înseamnă că aproximativ 7 din 10 venit părăsesc magazinul fără a cumpăra nimic. Din fericire, Shopify oferă mesaje automate prin e-mail și alte instrumente pentru a ajuta la recuperarea produsului abandonat.
 • Calcul automat de expediere: Expedierea produselor către clienți din întreaga lume? Nu vă faceți griji cu privire la calcularea acestor taxe de transport complicate – lăsați-le doar în seama Shopify-ului! Serviciul de transport maritim în timp real calculează costul exact al transportului pentru anumite produse în funcție de greutate lor și de locația clientului.
 • Shopify POS: lua plăți pentru magazinul tău Shopify fie online, fie offline, datorită sistemelui point of sale al Shopify. Citiți Recenzia despre Shopify POS pentru mai multe informații.
 • Profilele clienţilor: Asigurați-vă că întotdeauna cele mai bune informații despre publicul țintă cu profiluri de utilizator personalizate. lucru este excelent atunci când acest lucru să vă segmentați campaniile de marketing și vânzări.
 • Coduri de reducere simple: Vânzările și reducerile pot contribui la creșterea veniturilor. Shopify oferă o soluție fantastică numită „Reduceri în masă”, care vă permite să generați coduri de reducere pentru transport gratuit, procent și sume în dolari.
 • Integrare social media: Dacă aveți un număr mare de persoane ce urmăriți pe social media, vă puteți recrea site-ul de e-commerce Shopify de pe Facebook prin tab-ul „shop”. Permiteți oamenii să cumpere direct de la asta fără a fi nevoie să meargă pe site-ul tău
 • Lasă serviciul accomplness să vă sără în ajutor: Shopify-ul vă oferă soluții pentru dropshipping astfel încât să puteți evita aspectele ce trebuie mult timp în administrarea unui magazin, cum ar fi transportat, ambalarea și tratarea.
 • Experții Shopify: Așa cum am menționat în altă locație a recenziei noastre despre Shopify, puteți accesa experiențe pentru îndrumări și asistență suplimentare în proiect, programare, marketing și multe altele. Acest lucru vă asigură că veți profita întotdeauna la maximum de magazin online.

Dacă toate aceste funcții nu sunt suficient cât să-ți stârnească interesul există, de asemenea, lucruri precum sute de teme profesionale, o platformă completă de blogging, nume de domeniu unice și certificat SSL, 70 de gateway-uri de plată dintre care se alege, asistență de marketing și SEO precum și multe altele.

Principalul avantaj al caracteristicilor Shopify-ului

Acesta este:

Nu contează dacă intenționat să vă creați magazin complet online sau nu, există ceva pentru toată lumea.

Motiv pentru care Shopify reușește să realizeze un set de caracteristici atât de puternic acesta fie că fie fie un instrument încorporat, fie că vă permite să fie instalat printr-o aplicație.

De exemplu, taxele și transportul sunt incluse în panoul de comandă al Shopify-ului. Cu toate acestea, pentru multe dintre teme, va trebui să găsesc în continuare o aplicație gratuită pentru butoanele de socializare. Ambele opțiuni funcționează și adesea nu trebuie să plătească bani în plus atunci când sunt optați pentru o aplicație.

Shopify recenzii - expediere

Compania are una dintre cele mai complete interferențe sau panouri de control pe care le-am văzut. Toate sarcinile, de la procesarea începută până la gestionarea inventarului, pot fi realizate într-un mod ușor de înțeles.

Platforma oferă, de asemenea, o interfață numită Shopify parteneri, unde dezvoltatorii pot incerca diverse website-uri noi fără a fi nevoie să înceapă câte o variantă nouă gratuită de fiecare dată. Este ca o interfață sandbox.

a instalat teme noi, personaliza website-uri complete și tranziții perfecte de la un website Shopify parteneri către un site lansat. Nu numai asta, dar câștigă o comisie pentru fiecare client pe care-l aduc la Shopify.

shopify recenzii - parteneri

Mergând înainte, rapoartele celor de la Shopify sunt preferatele mele dintre toate platformele de e-commerce. Sunt organizate, clare și simple, cu opțiuni precum examinarea vânzărilor în funcție de adresa de facturare, vânzările în funcție de referință de trafic și vânzările brute în funcție de titlul produsului.

Dacă doriți să vedeți produsele prin retail, atunci puteți opta pentru Shopify POS. Acesta include tot ce aveți nevoie pentru un produs offline, atât din partea software-ului, cât și din partea hardware-ului. Software-ul include o aplicații pe iPad, ceea ce face ca vânzarea produsului dvs. prin retail să fie mult mai ușoară.

Cu aplicații, puteți utiliza widget-ul pentru recunoașterea cardului pentru a accesa pe cel al clientului chiar pe loc. binecuvântată chiar hardware suplimentar de la companie, cum ar fi o casă de marcat, o imprimantă pentru chitanțe și un scaner pentru coduri de bare.

La fel, Shopify oferă o aplicații mobilă cu care utilizatorii pot:

 • răspunde la disputele de rambursare direct în aplicații
 • examina toate modificările de inventar aduse produselor lor în ultimele 30 de zile
 • îndepliniți anumite cerințe

Shopify oferă, de asemenea, unul dintre cele mai mari magazine de aplicații dintre toate soluțiile de e-commerce; acestea oferă sute de aplicații gratuite și plătite ce vă vor îmbunătăți magazinul (majoritatea aplicații plătite vă puteți cere să plătiți o taxă lunară). Acestea au fost împărțite în diferite categorii precum marketing, vânzări social media, transport și servicii pentru servicii.

Mulțumită incredibilului lor sistem de gestionare a conținutului (CMS) puteți crea pagini suplimentare, precum și pagini prin care vă aveți grijă. vă pot contacta cu ușurință.

În plus, Shopify face ca rularea propriului blog să fie foarte ușor, deoarece totul este gestionat dintr-un singur panou de navigare.

Re cumpărați întregul set de caracteristici al Shopify-ului este greu de parcurs într-o singură secțiune, dar merită menționat că fiecare din temele disponibile de la Shopify din magazinul lor, sunt receptivi cu plățile pentru dispozitive mobile.

Checkout-ul receptiv înseamnă că site-ul tău se adaptează automat la dimensiunea ecranului clientului, fie că este vorba de o tabletă sau de un smartphone. Împreună cu integrarea pe Facebook și Pinterest, cardurile cadou, codurile de reducere și un profil decent de client, compania a perfecționat destul de mult funcții încorporate.

În general, dacă aveți nevoie de o caracteristică care se găsește doar în magazinul de aplicații, o poate testa oricând și puteți trece la o altă opțiune dacă nu funcționează pe website-ul dvs ..

opinii Shopify: Caracteristici de gestionare al stocului

Gestionarea stocurilor este o parte importantă a gestionării magazinului dvs. iar cu Shopify ați acoperit și această zonă. Odată ce sunteți gata să adăugați produse în magazinul dvs., tot ce trebuie să facă față este să accesați fila „Produse” din bara laterală de pe panoul de navigare. Veți fi apoi condus automat la următoarea pagină:

Shopify recenzii - inventar

După cum puteți vedea în imaginea de mai sus, totul, de la titlul produsului la descriere și prețul acesta personalizabil. În plus, puteți oferi fiecărui produs un SKU distinct, precum și un cod de bare.

Transferurile, inventarul, colecțiile și cardurile cadou sunt văzute și ca tab-uri în această zonă. Îmi place tab-ul “Inventar”, deoarece conține toate articolele din magazinul tău, toate organizate într-o listă clară și gestionabilă. Pagina produsului oferă, de asemenea, mai multe opțiuni pentru lucruri precum SEO, expediere și imagini pe care se utilizează le vor vedea atunci când vor fi disponibile pagini a produsului.

La fel, Shopify oferă acum integrare încorporată Oberlo, dacă poți să accesezi traseul dropshipping-ului.

opinii Shopify: Caracteristici SEO și de Marketing

Dacă aveți un magazin uimitor, dar clienții tăi nu reușesc să-l găsească, atunci este posibil să fiți foarte dezamăgiți de cifrele de vânzare. Shopify oferă funcții excelente atât pentru SEO, cât și pentru marketing. Datorită funcții integrate de optimizare a motorului de căutare (SEO), site-ul dvs. va fi ușor de găsit pe toate motoarele de căutare importante, cum ar fi Google, Bing și Yahoo.

Ce este interesant este că, deși setările SEO sunt automatizate, puteți accesa fiecare pagină a produsului și vă puteți personaliza propriile cuvinte cheie, adrese URL și multe altele.

Dacă doriți cu adevărat să vă personalizați magazinul în continuare, interfața vă oferă antet, titlu și metatag-urile personalizabile. La fel, toate adresele URL sunt potrivite pentru SEO. Shopify a colaborat cu Google pentru a vă oferi ocazional Revendicare pentru bani pentru un nou cont AdWords. Cu siguranța nu m-aș, ce platformă de e-commerce îmi da bani pentru a face publicitate pe Google, dar cred că este un bonus frumos.

Cardurile cadou sunt extrem de ușor de folosit și nu trebuie să ieșiți pentru a găsi o aplicație terță parte pentru caracteristici mai bune ale cardului cadou.

Shopify recenzii - SEO și marketing
Shopify recenzii - Coduri de reducere

Depinde de planul tău pe care l-ai achiziționat, dar odată ce ai totul activat, îți permite să acceseze cardurile cadou în zona de plată.

Pentru a vă oferi un impuls marketing-ului, Shopify a creat un generator de cupoane de coduri de reducere pentru a vă promova produse pe diferite rețele sociale.

Împreună cu opțiuni de vânzare pe Twitter, Facebook și pinterest, strategia ta de marketing se află pe mâini bune cu Shopify. Shopify a introduces de asemenea, etichetarea produselor pe Instagram, ce vă permite să vă conectați direct la pagina produsului.

În cele din urmă, formularul de colectare a e-mailurilor este destul de simplu. Cu siguranță avem față treaba și se integrează cu opțiuni mai mari de e-mail, dar multe revista de comerț electronic tind să privească spre magazin de aplicații pentru a găsi un supliment mai potrivit.

Citiți acest articol dacă pot să aflați mai multe despre care este cel mai bun creator de revista de e-commerce pentru SEO.

Plățile Shopify 

În mod tradițional, dacă poate să acceptați plățile, va trebui să folosim un procesor terț de plăți cum ar fi Dunga, PayPal, sau altele care ar percepe o anumită taxă pe tranzacție. Shopify a creat propriul procesor de plată numit Shopify Plăţile (Alimentat de Stripe). Dacă decideți să vă vă așteptați la acest program, toate taxele de tranzacție vor fi ridicate.

Shopify recenzii - Plăți

Am acoperit mai devreme taxele pentru cardul de credit din zona prețurilor, dar merită menționat că aveți opțiunea de a vă integra cu peste 70 de gateway-uri diferite de plată. Acestea includ acceptarea plăților de pe carduri de credit, Google checkout, PayPal și multe altele.

Toate gateway-urile vin cu propriile taxe de tranzacție. Deoarece acestea pot deveni puțin confuze, vă recomand cu tărie să vă familiarizați cu ele înainte de a vă înscrie, deoarece altfel s-ar putea să fiți surprinși de cât de mult trebuie să plătiți.

Pe scurt, Shopify are una dintre cele mai mari liste de gateway-uri de plată acceptate. Acest lucru nu înseamnă că le veți folosi pe toate, dar deschide mai multe oportunități pentru oameni din lume. De asemenea, vă oferă șansa de a cerceta care dintre gateway-urile de plăți vor funcționa pentru afacerea dvs. particulară.

Există o serie de motive pentru îngrijirea oamenilor aleg Shopify Plăţile, însă cu toate acestea, are și minusuri. Mai jos, le prezentăm puțin mai mult:Avantajele Shopify Plăți:

 • Impozit Shopify pentru tranzacții – deși este de așteptat că veți experimenta comisioane de tranzacție atunci când sunt utilizate Shopify Payments, nu va trebui să plătesc 0.5% -2% comisioane de tranzacție suplimentare pentru alte metode de plată.
 • integra Shopify – Shopify Payments sunt disponibile imediat și nu trebuie să fie integrate în magazinul dvs. separat, astfel pot să îți încep să accepți plăți imediat.
 • Securitate Shopify – serviciul de plăți de la Shopify este extrem de sigur și detectează tranzacții frauduloase. Aveți opțiuni în aplicație pentru a adăuga un sistem de verificare după adresă și valoare, pentru a vă asigura că plățile sunt autentice.
 • Detalii salvate despre client – când clienții vă vizitează site-ul de e-commerce, ajută pot salva informații de expediere și plată pentru mai târziu. Când se întorc, toate acele informații sunt deja acolo, ceea ce, la rândul său, duce la o rată de conversie mai mare.
 • Taxele Shopify – sunteți recompensat cu taxe de tranzacție mai mici, în funcție de volumul de vânzare pe care îl generează.

Dezavantajele Shopify Plăți:

 • Rambursări – dacă clienții dvs. înregistrează prea multe rambursări atunci Shopify vă poate împiedica fondurile sau, mai rău, vă poate bloca contul.
 • Activează suspicioasă – dacă sa observat activitate suspectă în contul tău, din nou, Shopify vă poate reține plățile. Acestea pot fi apoi escaladate și este posibil să nu primească banii pentru o perioadă de timp în așteptarea unui litigiu.
 • Disponibilitate – Opțiunea de plată de la Shopify nu este disponibil în toate țările, dar este disponibil în 15 țări din întreaga lume (inclusiv SUA, Canada, Australia, Noua Zeelandă, Regatul Unit sau Singapore). Poti vedea lista completă a țărilor aici. În afară de disponibilități generale, vi se poate refuza să folosească serviciul dacă vrei să afli este văzută ca fiind „cu risc ridicat”. Shopify are, de asemenea, dreptul de a rezilia serviciul dvs. fără nicio notificare.
shopify pagina principală a plăților

În cele din urmă, profesioniștii depășesc cu siguranță dezavantajele și folosesc Shopify Plăţile vă va reduce costurile generale de operare.

Shopify vs Regulamentul general privind protecția datelor (GDPR)

În mai 2018, GDPR a intrat în vigoare și a introduce noi reglementări cu privire la modul în care companiile trebuie să gestioneze informațiile personale ale clienților lor europeni.

Aceste reglementări a făcut lucruri cu adevărat problematice pentru multe companii de pe glob. (1) Regulile nu erau atât de clare și (2) amenzile erau extreme – chiar până la 20 de milioane euro sau 4% din cifra de afaceri anuală mondială. Pentru majoritatea afacerilor, o astfel de penalizare a falimentului.

Shopify totuși, a venit cu adevărat pregătit și a făcut o muncă fantastică pentru-și protejați utilizatorii și ați avut. Pe scurt, în acest moment, toate afacerile bazate pe Shopify au instrumentele necesare pentru ca operațiunile lor să fie conforme cu reglementările.

Mai exact, iată ce a făcut Shopify:

 • Aceștia și-au actualizat termenii și condițiile pentru a include o anexă privind protecția datelor, care explică cum Shopify gestionează informațiile europeni
 • Shopify și-a actualizat politică de confidențialitate pentru a declara clar ce drepturi individuale au în conformitate cu actul și modul în care datele sunt prelucrate.
 • Informații au fost modificate cu privire la modul în care sunt stocate cookie-urile în magazinul dvs.
 • A creat un program gratuit generator de politică de confidențialitate pe care le puteți adăuga în magazinul dvs.
 • A fost modificată opțiunea de marketing, care vă permite să vă puteți nebifată pentru magazinul dvs. Shopify
 • A efectuat o scriere de 16 pagini cu privire la modul în care Shopify va aborda cerințele legale

Interfața magazinului de aplicații a fost, de asemenea, actualizat astfel și ar putea să arate ce informații specifice despre clienți sunt păstrat de către aplicații îndividuale pe care le-ați instalat în magazinul dvs.

(Shopify vă recomand să discutați cu un avocat în ceea ce privește protecția informațiilor, astfel încât să fie înțeles cu privire la modul în care acest lucru vă afectează.)

Shopify a elaborat, de asemenea, un mod prin care se poate solicita ca detaliile unui client să poată fi șters din toate aplicațiile dvs. Această opțiune este disponibilă în zona de confidențialitate a clienților. Arată așa:

Shopify GDPR

Shopify vs E-commerce ul mobil

Ce este special despre Shopify este că poți efectua o grămadă de operații de pe aplicații mobile.

Unele dintre sarcinile pe care le puteți efectua prin intermediul Shopify Mobile App include:

 • Faceți și încărcați fotografii pentru produse
 • Editați detaliile produsului, cum ar fi prețurile
 • Adăugați produse în magazin
 • Execută comenzi, precum și oferă rambursări
 • Achiziționați și tipăriți etichete de expediere
 • Obține statistici privind conversiile
 • Vedeți informații despre vânzări live și vizualizați trafic în timp real
 • Primiți notificări despre comandă (a se vedea mai jos)
 • Contactați membrii echipei dvs.
Shopify mobil

Aplicația este disponibilă atât pentru iPhone, cât și pentru Android.

Faptul că poate îndeplini începutul este o opțiune fantastică pentru evenimente sau târguri la care participă. Aplicația Shopify se integrează, de asemenea, cu piețe terțe, cum ar fi Amazon, eBay si Etsy astfel sunt utilizatorii să își poată gestiona eficient vânzările și inventarul pe mai multe platforme.Du-te la începutul paginii

opinii Shopify: Caracteristici unice în fiecare dintre planurile de plată ale celor de la Shopify ⭐ 

Să explorăm acum fiecare dintre planuri Shopify-ului și caracteristicile fiecăruia mai mult. ⤵️

Shopify Lite

La doar 9 dolari pe luna, Shopify Lite este probabil una dintre cele mai ieftine opțiuni disponibile pentru persoanele care doresc să vândă produse online. Cu toate acestea, prețul este atât de mic deoarece de fapt nu vă oferă un site de magazin online independent.

Pe scurt, ofertele planului Shopify Lite sunt:

 • Acces la Interfața Shopify unde putem crea produse noi și setați detaliile acestora (preț, descriere, culori, dimensiuni etc.)
 • Un buton “Buy” pe care îl poți plasa oriunde pe web – pe propriul tău websiteîn afara Shopify, pe Facebook, Instagram, Pinterest sau în orice alt loc
 • Utilizarea sistemului Shopify de a gestiona începe care care vin, de a gestiona vânzările, de a stabili comenzi de îndeplinire și de a face orice altceva este necesar atunci când vindeți produse online
 • Folosește sistemul Shopify pentru a vinde în proprie persoană în timpul evenimentului sau în deplasare
Shopify lite

Încorporarea produselor de pe site-ul tău Shopify Lite

Modul în care Shopify Lite funcționează vă permite să creați produse în Shopify UI și să stabiliți butoane „Buy” pentru ei. Puteți apoi să luați acele butoane „Buy” și să le publicați oriunde pe web.

Partea de publicare în sine se face printr-un fragment rapid de cod.

Când vă configurați butoanele, veți putea personaliza modul în care arată, dimensiuni, culorile, imaginile folosite alături etc. Apoi, când ați terminat, Shopify vă oferă un fragment de cod pe care-l poți posta pe orice swebsite. Codul arată cam așa:

cumpărați codul butonului

Acest cod vă permite să afișați o imagine, prețul și descrierea pentru produsul dvs. Nu există nicio restricție la produsele unice, așa că pot adăuga câte produse dorite.

Dacă aveți deja un site de blog, exemplu pe WordPress, atunci Shopify Lite vă va permite să afișați produse pe acel site.

În plus, atunci când doriți să utilizați un buton „Buy” pe o platformă de socializare precum Facebook, primii și un cod de încorporare special. Apropo de asta:

Vânzarea pe Facebook cu Shopify Lite

Dacă aveți un număr bun de urmăritori pe Facebook și nu sunteți atât de interesat să creați un magazin online separat, atunci Shopify Lite este o opțiune excelentă pentru tine.

Instrumentele sunt ușor de utilizat – puteți genera generații rapide un nou buton „Buy” și să-l folosesc pe pagina dvs. de Facebook.

De asemenea, puteți discuta cu dvs. prin ajutorul mesajelor de pe Shopify ce sunt postate pe Facebook Messenger (Canalele de vânzări). Clienții pot chiar să cumpere produsele tale direct din fereastra conversație.

Chat-ul live poate fi deosebit de eficient atunci când vindeți către un grup de persoane mai tânăr. Datele indică că 71% dintre cumpărători cu vârste cuprinse între 16 și 24 de ani solicită răspunsuri rapide prin intermediul aplicațiilor ce au incorporat live chat-ul / messenger atunci când fac cumpărături.

Shopify Recenzii - facebook și shopify

Vânzarea produselor digitale Shopify Lite

Unul din multe lucruri minunate despre Shopify este că îți permite să vinzi produse digitale. Gândiți-vă la lucruri precum cărți electronice, cărți audio, ghiduri, cursuri, fișiere media etc.

face asta cu Shopify Lite. Puteți configura produse digitale în același mod în care ați configura produse fizice, apoi puteți avea un buton „Buy” pentru ele.

Vânzarea de bunuri digitale se face de obicei prin aplicația de descărcare digitală a Shopify-ului, dar există și câțiva furnizori terți fantastici pe care îi folosesc alternativ. Aceștia sunt aduce, Trimite Owl si Sky Pilot.

Cu toate acestea, merită menționat aici ceea ce nu putem vinde produse digitale pe Facebook.

Utilizarea Shopify Lite pentru gestionarea stocurilor 

După cum am spus mai devreme, Shopify Lite vă oferă posibilitatea de a procesa plăți și de a vă gestiona inventarul dacă vă vindeți bunurile într-un magazin fizic.

Shopify Lite vă permite accesul la zona de administrare a Shopify-ului, astfel pot adăuga posibilitatea de a crea comenzi manuale atunci când este necesar. De asemenea, puteți accepta plăți cu cardul de credit, iar Shopify vă va actualiza automat inventarul.

Alte lucruri despre Shopify Lite

Shopify Lite este singurul plan ce nu oferă clienților asistență prin telefon. Ceea ce primești este asistat prin e-mail și chat live.

Dropshipping-ul este disponibil în plan Shopify Lite. Pentru a începe, va trebui să instalați o aplicație terță parte din Shopify App Store. Cele mai populare aplicații Shopify de Dropshipping Sunt Oberlo (citiți Recenzie Oberlo), Printful (citiți opinii Printful) Și Spocket (citiți opinii Spocket).

acest Shopify potrivit pentru mine?

Shopify Lite este ideal pentru îngrijirea companiilor:

 • doresc să adauge e-commerce la un blog sau website deja existent
 • doresc să vândă pe Facebook
 • sunt mulțumite doar de chat live și de asistență prin e-mail
 • au nevoie de un sistem de backend pentru a-și gestiona inventarul și plățile
 • vor să vadă cum se integrează instrumentele Shopify cu activitate lor din magazin offline
 • vor să înceapă cu un buget foarte mic

de bază Shopify

Următorul plan este Shopify de bază care pornește de la 29 dolari pe luna. Spre deosebire de planul Shopify Lite, acesta vă oferă toată puterea sistemului Shopify și vă permiteți să creați un magazin online independent.

Unele dintre caracteristici cheie ale Shopify de bază:

 • Două conturi de personal Shopify
 • Număr nelimitat de produse
 • Stocare nelimitată de fișiere
 • Asistență telefonică 24/7, e-mail și chat live
 • Analiza fraudelor (detectează activități frauduloase pe contul de Shopify)
 • Coduri de reducere pe care vă puteți oferi.
 • Un modul de blog
 • Recuperarea coșului abandonat
Shopify plan de bază

Șablone Basic Shopify

Vom acoperi șabloanele mai detaliat într-o din secțiunile următoare, dar merită să subliniem rapid ce este disponibil cu fiecare. Pachet Shopify.

La momentul scrierii, cu pachetul Basic, are acces la 10 șablone gratuite și peste 50 de plătite.

Tema prezentată mai jos este probabil cea mai folosită pe site – numită Brooklyn. Deși este foarte atractiv, este, de asemenea, cam suprautilizată, așa că, dacă vrei să te deosebesc de restul, s-ar putea să vrei să te uiți la alte opțiuni. Temele plătite încep de la aproximativ 100 de dolari pe bucată.

Brooklyn

Majoritatea șabloanelor de website-uri gratuite oferă servicii funcționalități:

 • antet pe care îl folosesc folosi să evidențiați produsele dvs. de sus
 • rețea dinamică a produselor, care se modifică în funcție de câte produse sunt afișate
 • coș de tip slide-out, ce permite vizitatorilor să adauge produse în coș fără a părăsi site-ul web

de bază Shopify: Blogging

Magazinul tău Shopify vine cu un modul de blog încorporat. Acesta poate fi un instrument fantastic pentru a vă ajuta să atrageți publicul și pentru a genera mai multe trafic către magazinul dvs. de comerț electronic – ceea ce, la rândul său, poate duce la mai multe vânzări.

Shopify postări de blog

publică postări folosind acest modul, puteți adăuga imagini și alte materiale media la, puteți seta eti, categorii și de asemenea, puteți regla parametrii SEO ai fiecărei postări.

Acestea sunt spuse, funcționalitatea modulului este limitată în comparație cu soluții precum WordPress – care sunt menite să ruleze în primul rând bloguri. Acest lucru este de înțeles, deoarece Shopify se concentrează în principal pe componenta magazinului online.

de bază Shopify: Recuperarea coșului pierdut

Recuperarea coșului pierdut vă permite să identificați persoanele care se îngrijesc de produse în coșurile lor de cumpărături, dar care nu finalizează îmbunătățirea.. Această caracteristică a fost disponibilă doar pentru planurile superioare, dar acum utilizatorii de bază Shopify îl pot folosi și ei.

Shopify vă permite să trimiteți e-mailuri semnalizând persoane ce și-au abandonat coșurile sau puteți opta pentru o opțiune automată unde Shopify le trimite în numele tău.

Apoi, ecran abandonat de checkout vă permite să urmăriți ce vizitatori au finalizat achiziția după ce au primit un e-mail despre coșul abandonat de la Shopify.

Acesta este un instrument fantastic ce vă ajută să generați vânzări fără costuri suplimentare de marketing și acesta este unul dintre principalele lucruri ce face Shopify să fie platforma de e-commerce numărul unu pentru mulți oameni. This caracteristică nu este de obicei ceea ce oferă concurenții Shopify-ului în această gamă de prețuri.

Shopify căruțe abandonate

de bază Shopify: Analiza fraudei

Analiza fraudelor din Shopify vă ajut să identificați orice activitate frauduloasă din contul dvs., care altfel ar suporta rambursări sau ar cauza alte probleme.

Shopify furnizează indicatori dacă o comandă ar putea fi frauduloasă. Indicatorii pot include:

 • Verificări AVS – a trecut cardul de credit verificările?
 • Clientul a furnizat codul CVV corect din spatele cardului?
 • Adresa IP a începe sunt are activitate frauduloasă anterioară?
 • Persoana care plasează comanda a încercat o sau mai multe carduri?

Alte lucruri de știut despre Basic Shopify

de bază Shopify a limitat doar capacitatea punctului de vânzare. Este bun pentru a vinde în persoană sau în piețe, dar dacă doriți să folosiți Shopify în locația principală a magazinului, poate să alegeți una dintre pachetele de nivel superior ale Shopify-ului.

Este Basic Shopify potrivit pentru mine?

de bază Shopify este fantastic pentru vânzătorii care:

 • nu au un buget masiv sau se află la început
 • doresc să construiască un site web complet funcțional al magazinului online
 • doresc să gestioneze toate începutul, vânzările, pachetele într-o singură interfață ușor de utilizat
 • au ambiția de a începe blogging și doresc să construiască o comunitate în jurul magazinului lor
 • doresc capacitatea de a recupera coșurile abandonate și de a genera astfel de vânzări suplimentare
 • au asistență telefonică 24/7

Shopify

Următorul plan este cel numit pur și simplu Shopify plan, care începe de la 79 de dolari pe lună.

Acest plan are toate caracteristicile planului de bază, dar include și:

 • carduri cadou
 • raportare profesională
 • funcționalitate completă a punctului de vânzare
 • taxe mai mici pentru cardul de credit și comisioane de tranzacție
Shopify plan

Shopify POS

La planul Shopify veți funcționalitatea completă a sistemului Shopify POS.

Acest lucru vă oferă acces la:

 • modificarea registrelor
 • utilizare hardware-ului, inclusiv scanare de coduri de bare, imprimantă de chitanțe și imprimantă de etichete de expediere
 • pinii personalului, astfel toate acestea fiecare membru au aibă o autentificare sigură și unică
 • adăugare terță de software parte la Sistemul POS (Inclusiv Shopify POS)
 • posibilitatea de a configura până la cinci locații de magazin
shopify pagina de pornire pos

Sistemul POS al Shopify-ului este conceput atât pentru vânzătorul ocazional utilizat ferestre pop-up, evenimente și târguri, cât și pentru vânzătorul experimentat care sunt propriul magazin și mai mult personal.

Există multe caracteristici definitorii ale sistemului POS:

 • Plățile Shopify POS vă permite să oferiți credit magazinului în loc să rambursați clientul metoda de plată utilizată. Combinat cu funcții de card cadou, puteți accepta asta atât în ​​magazin, cât și online.
 • Checkout avansat – Atașați nota la comenzi și țineți evidența cererilor speciali. Personalizați-vă chitanțele, astfel și puteți să vă promovați marca, magazin online, program de desfășurare și promoții. În plus, taxele sunt calculate automat în funcție de locația dvs.
 • Reduceri – Codurile de cupon pe care le-ați creat online pot fi folosite și în magazin. Creați reduceri specifici în magazin și rulați rapoarte pentru a vedea cât de bine au performat.
 • Managementul magazinului Shopify – Vizualizați toate încep anterioare făcând online sau în magazin, ce pot fi clasificat în funcții de client, produs sau dată. Economisiți timp în contabilitate prin integrarea sistemului Shopify POS cu Quickbooks Sau Xero.
 • Managementul clientilor – Creați profiluri de clienți și analizați obiceiuri de cumpărare, precum și informații de contact și locație. Colecționează adrese de e-mail în magazin pentru a utiliza pentru marketing-ul prin e-mail.
 • Produse – Urmăriți-vă inventarul pe canalele fizice și online, astfel încât să rămână la curent cu acesta. Pentru magazinele de retail, puteți oferi și prețuri angro si program de loialitate.
 • Hardware-ul – Descărcați Aplicația Shopify POS pe dispozitivul tau Apple sau Android. Tot hardware-ul inclusiv este gratuit și vine cu Politica de returnare în 30 pentru zile.
 • Google Analytics – Vizualizați, analizați și descărcați rapoarte de vânzare în funcții de locație, de un anumit membru al personalului sau de client. Descărcați rapoarte de produse pentru a vedea ce se vinde și ce nu.
 • Mobil – Căutați profilurile clienților pe telefonul mobil și contactați-i direct prin intermediul aplicațiilor. Adăugați produse prin aplicații și de asemenea, față fotografii cu produse noi.

Carduri cadou Shopify

Cardurile sunt excelente pentru companiile mari, care sunt deja cunoscute online.

Clienții pot veni pe site-ul tău de e-commerce și pot achiziționa un card cadou pentru un prieten sau un membru al familiei. Acestea sunt excelente pentru zile de naștere și sărbători. În plus, puteți emite și carduri cadou ca recompensă pentru clienții dvs.

 

Shopify card cadou

[/ su_column]

Raportare profesională Shopify 

Când vine vorba de raportări, fiecare utilizator Shopify poate accesa panoul de navigare principal unde poate vedea o prezentare generală a ceea ce se întâmplă în magazin. În plus, cu planul Shopify, au acces la tipuri de rapoarte:

 • Rapoarte de vânzări
 • Rapoarte de profit
 • Rapoarte ale clienţilor (5 din 7)
Shopify rapoarte profesionale

Shopify- Rapoarte de vânzări:

Rapoartele de vânzări vă permit să obțin informații despre începutul pe care clienții dvs. le-au plasat în funcții de canal, timp sau membru al personalului.

Aceste rapoarte pot fi extrem de valoroase pentru marketingul tău, deoarece vă pot spune ce domenii aduc cele mai multe vânzări.

Shopify Recenzii - vânzări prin referent

De asemenea, posibil de a vă personaliza rapoartele de vânzări adăugând următoarele caracteristici

 • nevoie medie a începe
 • cantitatea comandata
 • cantitatea returnată

Valoarea medie a început să fie deosebit de importantă, deoarece acesta poate fi informați despre locul în care ar trebui să setați pragul de livrare gratuită. Să presupunem că vă comandați medie este de 80 de dolari, apoi încercați să stabilească livrarea gratuită la 100 de dolari și să urmeze creșterea valorilor medii a început.Shopify-Rapoarte de profit

Rapoartele de profit calculează costul total al produsului dvs. și apoi calculează profiturile.

vizualizare rapoarte de profit pe baza mai multor factori, inclusiv:

 • produs
 • Număr SKU
 • Locația POS
 • reduceri și rambursări

Ne plac în special rapoartele de profit bazate pe reduceri și rambursări. Să presupunem că derulați o campanie și oferiți 10% reducere pe întregul site, raportul vă va informa care este marja după ce a fost aplicat reducerea.

Shopify marja de reducere a produs

Shopify-Rapoartele Clienților

Rapoartelelor se scufundă cu adevărat în analiza dvs. și vă pot oferi informații neprețuite despre comportamentul dumneavoastră.

Rapoartele includ informații despre:

 • dai în timp
 • vânzările returnatelor
 • după ţară
 • clienti care revin
 • primit unici
Shopify raport unic al clientului

Aceste rapoarte vă pot ajuta să transformați acești cumpărători unici în clienți care revin. Din panoul de navigare, puteți vedea cât se poate de cheltuit deja și dacă vor accepta email-uri de marketing de la dvs.

Alte lucruri de știut despre planul “ShopifyMatei 22:21 

Cu planul Shopify, puteți să vă înregistrați până la cinci conturi de personal spre deosebire de doar două la Basic Shopify.

Este planul Shopify potrvit pentru mine?

Planul Shopify este o alegere excelentă pentru următorii vânzători:

 • vă așteptați să începeți să obțineți un volum mare de vânzări
 • doriți să încep să profitați de cardurile cadou și codurile de reducere
 • necesită o raportare mai detaliată la obiceiurile de cumpărare ale clienților dvs. și a profiturilor tale
 • au o locație fizică în magazin sau câteva dintre ele

Avansat Shopify

Următorul plan este Avansat Shopify, care vine la 299 de dolari pe lună.

Veți obține toate caracteristicile disponibile din planul principal „Shopify” la care se adauga:

 • creați până la 15 conturi de personal
 • construirea raportului avansat
 • tarifele de expediere calculate de terți
 • până la opt locații ale magazinelor în modulul POS
 • taxe de tranzacție mai mici și taxe de procesare a cardului de credit
avansat shopify

Crearea de rapoarte în plan Advanced Shopify

Creatorul de rapoarte avansat în cadrul Shopify vă permite să creați rapoarte personalizate și apoi le poți personaliza.

Mai întâi, aveți posibilitatea de a alege ce tip de raport doriți să configurați și apoi puteți edita și filtra coloanele din acel raport. De asemenea, îl puteți folosi partaja cu membrii echipei dvs.

Shopify recenzii - rapoarte personalizate

Toate rapoartele dvs. personalizate sunt apoi salvate în secțiunea Rapoarte din panoul de navigare al Shopify, astfel și să le puteți folosi cu ușurință ori de câte ori doriți.

Calculul terților privind tarifele de expediere din planul Advanced Shopify

Cu această funcție, puteți utiliza contul dvs. de curier pentru a aplica tarifele de expediere calculate la checkout.

De asemenea, etichete de expediere reduse oferite de USPS sau Canada Post.

Aveți acces la tarifele de expediere ale FedEx, UPS, USPS și Canada Post. În zona de administrare a transportului, puteți adăuga un procentaj de majorare a prețului calculat pentru a acoperi costurile de ambalare.

decideți ce servicii ale unui anumit operator de transport ar putea să vă oferiți, Expedited Parcel, Priority și XpressPost.

Este Avansat Shopify potrivit pentru mine?

Planul Advanced Shopify este foarte potrivit pentru vânzătorii care:

 • procesează un număr mare de tranzacții online
 • necesită raportare avansată, cu un accent special pe elemente de afaceri, cum ar fi profitul și marjele
 • folosiți curi pentru a expedia produse și curierii sau rata redusă
 • au o echipă mai mare de oameni care lucrează la magazinul online
 • au mai multe locații de revista

Shopify La care se adauga

În cele din urmă, avem Shopify La care se adauga, care este soluția de întreprindere Shopify pentru marile afaceri.

Shopify Plus este un pic separat față de ofertă principală Shopify – nu o veți găsi pe pagina principală de stabilire a prețurilor – și vine cu un accent propriu pe provocări originale cu care marile companii tind să se lupte. Aceste provocări se referă la lucrurile precum securitatea, calitatea îndeplinește sarcinilor și integrărilor API.

Shopify la care se adauga

Pretul Shopify La care se adauga nu aceasta stabilitate, ci negociabil pe baza clinetului- în funcții de nevoile companiei. De obicei, prețuri încep de la aproximativ 1,500 – 2,000 de dolari pe lună.

Vi se va oferi un cont de manager dedicat ce vă va ajuta cu procesul de integrare, precum vă va gestiona și contul și vă va oferi asistență pe tot drumul.

Vânzările multiple cu Shopify La care se adauga 

Shopify La care se adauga vă permite să vă integrați peste 20 de canale în panoul dvs. de navigare Enterprise, inclusiv Facebook, Facebook Messenger, Instagram, Amazon, eBay și multe altele.

De asemenea, aveți dvs. pot folosi peste 100 de furnizori de plăți, ceea ce vă va ajuta să generați mai multe vânzări, deoarece nimeni nu rămâne în urmă.

Zona dimensională Shopify La care se adauga

Dacă întâmpinați creșteri în vânzări în anumite perioade ale anului, cum ar fi Black Friday sau sezonuri de sărbători, atunci veți fi feriți să știți că Shopify Plus, poate gestiona orice cantitate de trafic pe care io dați asupra lor.

Shopify La care se adauga procesează peste 10,000 de tranzacții pe minut și are un timp de funcționare de 99.98% atunci când faceți acest lucru.

Integrările Shopify La care se adauga

Dacă aveți propria aplicație personalizată sau poate unul dintre partenerii tehnologici ai Shopify să vă aducă ideea la viață, atunci Shopify Plus, te poate ajuta cu asta. Există peste 1,500 de aplicații și plugin-uri disponibile ..

acest Shopify Plus potrivit pentru mine?

Shopify Plus este pentru întreprinderile care îndeplinește criterii:

 • un volum extrem de mare de vânzări
 • au un Sistem CRM și au nevoie de Shopify să-i vorbească
 • doresc să automatizeze fluxurile de lucru pentru echipă
 • au perioade de vârf în vânzări și au nevoie de disponibilitate și securitate garantată
 • doresc un cont de manager cu care se poată vorbi cu oricine are nevoie

In cele din urma, Shopify Plus, nu este ceva cu care mulți folosesc să fie nevoiți să se chinuie. Cele trei planuri principale – de bază Shopify, Shopify, Avansat Shopify – sunte cele mai potrivite pentru 99% dintre utilizatorii.

Dacă puteți afla mai multe despre acest lucru, consultați ghidul nostru complet Prețurile Shopify-ului.Du-te la începutul paginii

opinii Shopify: Ușor de folosit ?

Deci, cât de intimidant este să-l intri pe Shopify pentru prima dată și să încep să se lucreze?

Nu este deloc intimidant – este răspunsul.

De fapt, Shopify este una dintre cele mai ușoare platforme de e-commerce de folosit mai ales dacă aveți o afacere care tocmai trebuie să încep aventura în comerțul electronic.

De îndată ce vă văți, veți vedea un panou de navigare ușor de utilizat și veți fi direcționat manual prin toți pașii principali pe calea către configurarea magazinului și punerea acestuia în poziția publicului.

Începând cu iunie 2017, Shopify a revizuit backend-ul și chiar a oferit o nouă schemă de culori. Acest lucru a fost făcut pentru a avea experiența utilizatorului prin introducerea unui contrast mai mare în interfața de utilizare.

shopify liniuță

Pe lângă culori și fonturi, Shopify a adăugat o nouă bară de căutare proeminentă în panoul de navigare, ajutându-vă să tastați rapid cuvinte cheie și să găsesc ceea ce căutați fără să vă gândiți mult mai mult.

De exemplu, poate doriți să găsiți un anumit produs sau client. În acest caz, tot ce trebuie să faci este să gustăm cuvintele potrivite, iar Shopify vă va arăta tot ce se potrivește – fie că este un produs, o comandă, clienți etc.

Shopify bara de căutare

Adăugarea produselor în catalogul tău este de asemenea destul de simplă.

Toate câmpurile necesare sunt aici și totul este aranjat frumos pe ecran.

adăugați produsul pe shopify

Setarea unui nou design pentru magazinul dvs. este la fel de ușor de realizat. Directorul șablonului este clasificat în funcții de nișă, scop, stil de proiectare, iar Shopify permite, de asemenea, utilizatorii să știe care sunt cei mai populari șabloane. Apoi, instalarea temei dvs. necesită doar câteva clicuri. (Mai multe despre șabloanele Shopify într-una dintre secțiuni de mai jos.)

Shopify tematică

Pe lângă temă, probabil că veți dori să creați manual unele dintre paginile cheie ale site-ului dvs. – pagini precum pagina de start sau pagina „About”.

Shopify vă permite să faceți asta într-un mod simplu cu ajutorul Shopify Secțiuni.

Editorul vizual oferă o mare varietate de secțiuni pe care le poți insera pe pagina ta De exemplu, ați putea dori să plasați un slideshow, un buton și un carusel de produse în partea de sus a paginilor.

Shopify Secțiuni

Totul se face cu un click. După aceea, puteți regla ordinea secțiunilor trăgându-le și lăsându-le în poziție. Este o modalitate relativ ușoară de a regla complet aspectul și ordinea modulului de pe pagina ta Ne place this caracteristică pentru toate nivelurile de experiență, dar mai ales pentru începători.

Reglarea secțiunilor

Același lucru se aplică și în alte părți din platformă. De exemplu, când doriți să instalați aplicații noi și să vă extindeți magazinul, veți vedea că majoritatea dintre ele au nevoie doar de câteva clicuri pentru a activa.

Shopify recenzii - magazin de aplicații

În ceea ce privește pre-publicarea, Shopify vă oferă posibilitatea de a vă testa magazinul înainte ca acesta să devină public, iar editorul live este destul de plăcut în a vedea modificările dvs. imediat după ajustarea unei setări.

Compania este destul de hotărâtă să facă interfața lor cea mai ușoară din industrie. Ceea ce este interesant este că merge pe o linie clară, având în vedere că este încă o platformă care îi poate satisface și pe cei mai experimentați în program.

Nu văd niciun dezvoltator începător sau intermediar care să aibă probleme cu adevărat cu Shopify.Du-te la începutul paginii

opinii Shopify: Temele și design-ul ?

O zonă în care Shopify excelează într-adevăr sunt temele și design-urile disponibile. Compania oferă unele dintre cele mai profesionale teme dintre toate platformele de e-commerce. La momentul scrierii, există opt teme gratuite disponibile și mai multe de 60 plătite (în intervalul 160-180 dolari bucata).

Înainte există mai multe teme în catalog, dar Shopify a decis să le elimine pe cei vechi și să rămână numai la cele moderne optimizate pentru publicul modern și motoarele de căutare.

Acestea fiind spuse, fiecare temă nu este doar „o singură temă”, ci vine de fapt cu o mână de stiluri incluse. De exemplu, o temă numită Pictogramă vine cu patru stiluri distincte care diferă nu numai prin schema de culori, ci și prin modul în care sunt prezentate elemente de pe pagină.

pictograma temei

Există mai multe colecții și industrii evidențiate în magazin tematic de la Shopify, așa că sunt destul de siguri că veți putea găsi ceva care să se potrivească modelului dvs. de afaceri.

industrii tematice

Fiecare temă are un set unic de caracteristici și abilități plus un set de caracteristici generale pe care le veți găsi în fiecare temă de pe Shopify.

caracteristici tematice

De asemenea, puteți consulta o listă scurtă a altor magazine care folosesc aceeași temă:

revista folosind tema

În cele din urmă, există mai multe recenzii ale utilizatorilor pentru fiecare temă, astfel încât să poată vedea întotdeauna ce părere au alte persoane despre temă și care sunt punctele sale de vânzare și slabe.

recenzii tematice

Ca să nu mai vorbim, fiecare temă are un tutorial complet funcțional, astfel încât să poată examina lucrurile în profunzime înainte de a lua o decizie.

Pot acele teme de la Shopify să-ți aduc vânzări?

Principala mea îngrijorare în ceea ce privește proiectarea e-commerce-ului este cât de repede pot face check-out oamenii și cât de rapid trec prin procesul coșului de cumpărături.

Temele Shopify au ambele checkout în doi și trei pași și puteți utiliza, de asemenea, instrumente suplimentare pentru câștiguri cu ar fi checkout-uri sociale și pentru clienți.

După ce ați găsit tema potrivită, puteți personaliza cu ușurință aspectul după dorința inimii dvs., pur și simplu deschizând editorul de șabloane și editând tema până când simțiți că este exact ceea ce ați căutat. Pe de altă parte, funcția „Shopify Secţiuni”Vă va accelera cu siguranță editarea, deoarece este un editor de tipul drag-and-drop destul de simplu, practic.

Mai mult decât atât, dacă vă simțiți încrezător în astfel de lucruri, puteți face propriile modificări prin HTML și CSS.

Niciunul dintre temele Shopify-ului nu au branding-ul Shopify. De fapt, nu va fi atât de ușor să găsească vreo urmă din brand-ul Shopify în magazinul dvs. pe net. Asta este un lucru minunat pentru începători și pentru toți ceilalți care nu doresc să promoveze tehnologia ce se află în spatele magazinului lor online.Du-te la începutul paginii

opinii Shopify: Securitatea ?

Securitatea ar trebui luată foarte în serii atunci când rulați un site de e-commerce. La urma urmei, veți avea de-a face cu informații despre cardurile de credit ale clienților dvs., detaliile începătorilor acestora, detaliile propriilor produse și multe alte date sensibile.

Shopify știe acest lucru și responsabilitatea. Shopify are sistemul său găzduit pe un server compatibil nivel 1 PCI DSS. Cu alte cuvinte, datele tale și informații clienți dvs. sunt întotdeauna sigure. În plus, toate planurile de prețuri (în afară de Shopify Lite) oferă certificat SSL gratuit pe 128 de biți fără costuri suplimentare.

shopify PCI

Specific, Shopify:

 • Menține o rețea sigură
 • Protejează datele deținătorului de card
 • Mențin un program de gestionare a vulnerabilităților
 • Are măsuri puternice de control la acces
 • Monitorizează și testează rețelele lor
 • Menține o politică de securitate a informațiilor

Mai mult, în timp ce securitatea datelor este foarte importantă pentru comercianții cu amănuntul, mulți se îngrijorează și de fapt că magazinul este întotdeauna disponibil. De exemplu, este raportat că doar o oră de nefuncționare în Prime Day s-ar putea fi lângă Amazon până la 100 de milioane de dolari din vânzări pierdute.

Shopify oferă clienților lor sau garanție de disponibilitate de 99.98% și vă ajutați să evitați pierderile datorate indisponibilității magazinului dvs. În plus, Shopify are grijă să facă backup magazinului dvs. în siguranță și apoi vă oferă acces la copii de rezerva, dacă este necesar.

Alte lucruri ce intră în jocul cu securitatea include managementul vulnerabilităților și controlului accesului. Cu aceasta, veți putea specifica acest lucru folosind un anumit conținut de pe backend-ul magazinului dvs.

În general, Shopify este foarte conștient de securitate și pare să rămână mereu la curent cu ceea ce se întâmplă în lumea securității online și să implementeze cele mai bune practici.Du-te la începutul paginii

opinii Shopify: Shopify App Store ?

shopify App Store

Shopify sunt magazinul lor de aplicații online pentru mai bine de zece ani.

Există mai mult de 2000 de aplicații disponibile în total și sunt disponibile în tot felul de formă, dimensiuni împărțite într-o mână de categorii utile.

Shopify Aplicații

Veți găsi aplicații care vă ajută cu marketing-ul magazinului dvs., aplicații pentru e-mailuri, notificări, SEO, finanțe și multe altele.

De asemenea, în 2018, Shopify sa concentrat asupra unei noi categorii de algoritmi de învățare automată, astfel și să poată oferi utilizatorii de astăzi o experiență mai intuitivă și mai captivantă. Prin urmare, magazinul de aplicații vă ajută acum să descoperiți instrumentele specifice care sunt cel mai susceptibile de a vă atrage către scenariu și modelul dvs. de afaceri. La îndemână nu?

Pe scurt, App Store este o colecție de aplicații premium și gratuite destinate să se extindă și să îmbunătățească funcționalitatea magazinului dvs. Shopify.

La efectuarea acestei recenzii, un lucru care ne-a plăcut cel mai mult la Shopify App Store a fost făcut că nu este nevoie să fii programator pentru a utiliza oricare dintre instrumentele pe care le găsești acolo. Totul este plug-and-play.

Acestea sunt spuse, dacă se întâmplă să vă simțiți confortabil cu jocurile de site-uri web, puteți deveni un comerciant. Shopify și să vă alăturați miilor de alți dezvoltatori exitenți deja pe piață.

Shopify oferă chiar și o grămadă de resurse pentru a începe, inclusiv  prezentare generală la nivel înalt a spaţiului de dezvoltare Shopify și acces la API-uri.Du-te la începutul paginii

Shopify Recenzie: Relații Clienți ?

shopify ajutor

Dacă te trezești în situație în care să te lupți să faci ceva cu magazin tău online, atunci Shopify are una dintre cele mai bune echipe de asistență pentru clienții din industrie.

Indiferent de plan de preț pe care îl alegeți, compania are asistență completă pentru clienți 24/7, care include asistență telefonică (nu în plan Shopify Lite), precum și asistență prin chat și e-mail. O altă mare formă de ajutor oferită de cei de la Shopify este accesibil la o secțiune de asistență directă prin intermediul site-ului web, inclusiv forumuri pentru utilizare, tutorial și întrebări frecvente.

În general, aveți capacitatea de a vorbi fie cu un profesionist, fie de a afla singur despre sistem. Evident, unii oameni urăsc să aștepte telefonul reprezentantului asistenței Shopify, așa că se consideră că forumurile, cursurile și videoclipurile sunt suficiente pentru a vă da seama de cele mai multe lucruri. O notă despre cererea de dezvoltare a Shopify-ului:

Când lucrați cu o platformă, o aplică sau un software online, este bine să ai acces la dezvoltatorii sau cel puțin un fel de sistem de feedback pentru informațiile ce caracteristici Shopify ați dori să le obținem în viitor.

Cu asta, ne place să vedem că se dezvoltă Shopify răspund efectiv la solicitări prin lansare unor noi funcții în mod consecvent.

Considerăm acest lucru un tip de asistență, deoarece o companie care nu ascultă de clienții săi este obligat să-i piardă în cele din urmă.

Shopify prosperă în acest departament, văzând cu distribuție în mod regulat postări de blog despre solicitări de funcții pe care le-au ascultat și le-au implementat.

De exemplu, mulți profesioniști în e-commerce își fac griji cu privire la imaginea care îi încorporează site-urile, deoarece media este de obicei cea care provoacă încetinirea site-ului. Shopify a răspuns prin optimizarea și actualizarea tuturor imaginilor încărcate anterior, oferind în același timp instrucțiuni de modificare a fișierelor pentru optimizarea viitoare a imaginii. Acest lucru nu numai că ajută la SEO, dar accelerează interfața utilizatorului pentru toți negustori Shopify.Du-te la începutul paginii

opinii Shopify: Întrebări frecvente ?

Iată câteva dintre cele mai frecvente întrebări pe care oamenii și le pun despre Spotify:

Ar trebui să folosești Spotify?

Aceste întrebări sunt un răspuns rapid și ușor: da.

Shopify este, fără îndoială, cea mai bună platformă de e-commerce. Când ne-am uitat la primele 6 platforme de e-commerce de pe piață cu ceva timp în urmă, Shopify a ieșit în top cu un scor perfect de 10/10.

vedea această comparație Aici.

Este sigur Shopify?

Am vorbit despre asta puțin mai mult în profunzime într-una din secțiuni de mai sus. Click aici pentru a vedea discuții complete.

Sau, iată pe scurt:

Shopify este certificat conform nivelului 1 PCI DSS. De fapt, Shopify îndeplinește toate cele șase categorii de standarde PCI ce includ:

 • Menținerea unei rețele sigure
 • Menținerea unui program de management vulnerabil
 • Monitorizarea și testarea periodică a rețelelor
 • Protecția datelor titularului de card
 • Implementarea unor măsuri puternice de control la acces
 • Menținerea unei politici de securitate a informațiilor

În plus, unele dintre cele mai notabile branduri folosesc Shopify. Crezi că ar face asta dacă Shopify nu era sigur?

acest Shopify sigur pentru

 • Da, este. Aceleași care protejează vânzătorii protejează și mecanisme.
 • Shopify are algoritmi buni de detectare a fraudei ce rulează sub acoperire și nu sunt trimise date despre tranzacții prin canal necriptate.

Pot câştiga bani cu Shopify?

Absolut! Asta-i punctul principal de vedere, nu-i așa?

Shopify sunt o multitudine de povești de succes și în cele din urmă, succesul tău depinde de tine. Shopify nu vă va împiedica în niciun fel de creștere și nu vă va împiedica să implementați o anumită strategie de afaceri.

Cât costă instalarea Shopify-ului?

găsi o listă cu toate pachetele de prețuri mai sus în articol (faceți click aici pentru a afla exact cât costă Shopify).

Pe scurt:

 • Dacă abia începeți și puteți să construiți un magazin online simplu, dar complet funcțional, folosiți de bază Shopify la prețul de 29 de dolari pe lună.
 • Dacă poți testa instrumentele Shopify pentru vânzarea pe rețelele de socializare și site-urile terților, le puteți încerca pe Shopif Lite la 9 dolari pe lună.

Sunt Shopify-ul un SEO bun?

Shopify Este o platformă excelentă ce vă permite să aveți grijă de parametri de bază SEO, ai magazinului dvs. pe net.

Printre altele, puteți:

 • adauga cuvinte cheie la paginile de produse
 • optimiza structura site-ului
 • trimite un sitemap
 • ascunde paginile pentru a evidenția bugetul tău

Apoi, dacă aveți nevoie de mai multe funcții SEO, puteți folosi unele dintre aplicații specializate SEO care sunt disponibile în Shopify App Store.

Câți oameni folosesc Shopify?

 • La momentul scrierii acestui articol, există mai mult de 1,000,000 (!) De magazine online ce rulează Shopify.
 • Acest număr include de la revista mici de artizanat la mărci mari.
 • vedea o vitrină de magazine Shopify Aici.

Shopify include găzduire web?

Fiecare pachet de prețuri disponibile de la Shopify vine cu găzduire inclusă.

Nu trebuie să plătesc pentru o găzduire externă și poți chiar să configurați Shopify cu numele tau de domeniu existent. Alternativ, puteți alege un nou nume de domeniu prin Shopify.

Pe scurt, Shopify este pachetul tău unic pentru crearea și lansarea propriului magazin de e-commerce – nu sunt necesare alte soluții terțe.

Găzduiește Shopify nume de domeniu?

Da, puteți cumpăra domenii personalizate prin intermediul Shopify pentru prețuri începând de la 11 dolari pe an. Domeniul tau va fi configurat automat pentru tine și veți păstra calitatea de proprietar chiar dacă plecați de la Shopify.

Oferă Shopify căsuțe de e-mail?

 • Shopify nu oferă căsuțe de e-mail ca parte la configurarea magazinului dvs. pe net. Totuși, ceea ce se poate face este să se configureze un număr nelimitat de expeditori de e-mail.
 • De exemplu, puteți crea expeditori pentru adrese precum sales@YOURSTORE.com Sau support@YOURSTORE.com și să le direcționați către căsuțele de e-mail din Gmail sau din alte locuri.

Am nevoie de licență de afaceri pentru a vinde pe Shopify?

Potrivit recenziilor Shopify  pe care le le-am citit precum și documentele oficiale pe site-ul Shopify, dacă aveți sau nu nevoie de o licență de bussines, depinde de reglementări și legile locale.

Citez documentele oficiale :

În funcție de tipul de afacere pe care îl aveți, este posibil să aveți nevoie de o licență locală, județeană, de stat sau federală – sau deloc. Unde se află compania dvs. va determina tipul de licență de care aveți nevoie și de unde să o obțineți..

Acceptă PayPal Shopify?

 • Proprietarii de magazine pot accepta plăți prin PayPal prin aplicare magazinelor lor Shopify.
 • În afară de asta, vă puteți găsi și la Shopify Payments – Modulul propriu de plată Shopify, care vă permite să vindeți fără taxe de tranzacție suplimentare (peste comisioanele cardului de credit).
 • Shopify acceptă, de asemenea, peste 70 de gateway-uri diferite de plată.

acest Shopify-ul bun pentru începători?

Asta va fi o chestiune de perspective personală și opinie pentru majoritatea oamenilor. In orice caz, Shopify Este văzut în general ca o platformă intuitivă și fără probleme pentru orice formă sau dimensiune a afacerii (de la întreprinderi mici până la corporații mari).

Am vorbit despre acest subiect în profunzime într-una dintre secțiuni de mai sus. Click aici pentru lectură.

Pe scurt, Shopify oferă utilizatorilor săi o interfață simplă care face ca adăugarea produselor și apoi gestionarea începuturilor și vânzărilor clienților să fie ușor de înțeles.

Lucrul la design-ul magazinului dvs. este, de asemenea, foarte ușor de utilizat. Alegeți dintr-o selecție de teme modern și apoi personalizați detaliile după cum se consideră că este mai potrivit.

În cele din urmă, dacă vreodată au nevoie de ajutor, există nenumărate ghiduri și resurse disponibile pe website-ul Shopify si pe întregul web pentru a rezolva orice problemă imaginabilă.

Cum te muți de pe o altă platformă de e-commerce către Shopify?

Shopify, fiind una dintre cele mai populare platforme de e-commerce, adesea oamenii decid să renunțe la platforma de e-commerce anterioare și să treacă la Shopify.

Shopify Este gata să ajute utilizatorii cu această mișcare și sunt un ghid complet prezentat în documentele oficiale. Îl puteți citi Aici.

Uitându-vă de sus, migrarea către Shopify se face în 11 pași:

 1. Configurați setările administrative de bază – Sistemul Shopify de migrare a e-commerce vă va ghida în acest proces. În esență, este vorba de a decide cine va avea acces la dvs. Serviciile Shopify. De asemenea, va trebui să adăugați conturi de personal, astfel și echipamente dvs. să poată obține propriile detalii de conectare personală.
 2. Importați conținutul și datele magazinului dvs. în Shopify – Puteți utiliza o aplicație Store Migration pentru a face acest lucru. Shopify are câteva opțiuni gratuite pentru a alege, inclusiv Reduceri în vrac si Opinii produs. Există, de asemenea, opțiuni ale părților terțe în Shopify App Store.
 3. Organizați-vă produse după migrare – După ce ați migra, asigurați-vă că toate informațiile dvs. au fost transferate corect în baza dvs., actualizând detaliile produsului și verificând inventarul.
 4. Faceți ca site-ul dvs. web să arate grozav – Există o mulțime de temei fantastice pentru a alege. Nu uitați să vă personalizați tema Shopify sau să cer ajutor de la un expert Shopify.
 5. Configurați-vă domeniul – Dacă doriți să faceți upgrade domeniului, puteți cumpăra unul nou direct de la Shopify. Alternativ, există opțiunea de a transfera domeniul dvs. existent în contul Shopify.
 6. Configurați transportul
 7. Configurați-vă impozitele
 8. Configurați un furnizor de plăți
 9. Plasați câteva ordine de testare
 10. Invitați-vă să vă creeze conturi pe noul site
 11. Configurați redirecționări URL

? Acest ghid informațiiză configurarea Google Analytics la Magazinul Shopify.

Ce ziceți despre experiențe Shopify?

O parte interesantă pe care ați fi observat-o atunci când ați citit în recenziile Shopify, este legată de Experții Shopify.

Ce ziceti Shopify Experți?

shopify experți

O caracteristică interesantă pe care ați fi observat-o când ați citit mai departe Shopify comentarii, Est Shopify Experții.

Experții Shopify sunt comunitatea mărcii cultivate cu atenție către ambasadorii Shopify.

Deci, ce trebuie acest lucru pentru tine?

Experții sunt acolo pentru a vă ajuta să vă dezvoltați afacerea de înaltă calitate și servicii end-to-end. Programul a fost inițial conceput pentru a sprijini și împuternici companii cu care a colaborat direct Shopify. Cu toate acestea, oricine poate găsi și folosi un expert astăzi.

Pentru a angaja un expert:

 • Nevoie Experții Shopify de pe pagină: Veți găsi potențiali experți enumerați în funcții de locație sau de talent specific. Nu trebuie să fiți aproape de expertul dvs. pentru ai angaja – nu este nevoie să vă întâlniți față în față.
 • Alegeți pe cineva cu talentul potrivit: Există cinci categorii de Experți Shopify, inclusiv design de magazin, configurare magazin, marketing, fotografie și dezvoltare. De asemenea, puteți găsi un grup mic de experți dedicat altor sarcini mai mici, cum ar fi configurat pixelului butonului de urmărire Facebook.
 • Verificați profilul dorit de Expert Shopify: Acesta include de obicei un link către preexistentul lor magazin Shopify. Profilurile prezintă, de asemenea, bugetul minim de proiect al expertului. Acesta este acesta cât de mult trebuie să plătească pentru ca expertul să lucreze pentru tine
 • Examinați recenziile lor: La fel ca în majoritatea deciziilor de cumpărare de astăzi, este întotdeauna o idee bună pentru verificarea recenziilor de la alți clienți care au angajat expert în fața dvs.

Dacă nu găsești exact ceea ce căutați pe pagina de experiență, Shopify a adăugat, de asemenea, o funcție „Postează un job”, care te poate ajuta să găsești automat persoana potrivită.

Și dacă vreau sa devin Expert Shopify?

Ei bine, pot face și tu asta.

Va trebui să fii ambasador de marcă pentru Shopify și să te asigurăm că furnizorii sunt întotdeauna produse de înaltă calitate pentru persoanele care solicită serviciul tău Shopify dacă menți experiențe la standarde stricte, așa că veți fi mereu sub control. De asemenea, va trebui să vă asigurați că sunteți întotdeauna activ în cadrul comunității de parteneri. Asta înseamnă găzduirea și participarea la întâlniri și conducerea unor noi comercianți către planuri  Shopify si Shopify La care se adauga.

Fața de oală dropshipping cu Shopify?

Există multe modalități diferite de a vinde cu Shopify.

Una dintre cele mai populare? Da, este dropshipping.

Cu dropshipping, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la găsirea unui loc unde să vă păstrați produsele înainte de a expedia clienților. În schimb, trimiteți pe altcineva să facă transportul pentru dvs.

Dropshipping este una dintre cele mai simple modalități de a începe în lumea e-commerce-ului

Shopify oferă o gamă de aplicații dropshipping de pe piața lor care vă ajută să obțineți și să vindeți bunuri. Mulți informații Shopify a fi cea mai bună opțiune pentru dropshipping.

 • Shopify este plin de soluții care vă fac să vă gestionați relații de dropshipping cu furnizorii mai ușoare. O opțiune comună este Oberlo – care este o aplicație dedicată dropshipping-ului concepută pentru a funcționa exclusiv cu Shopify.
 • Plin de caracteristici excelente: Shopify vine cu tot ce aveți nevoie pentru a crea o într-o afacere de e-commerce. Pe lângă creatorul magazinelor, veți obține și soluții pentru gestionarea plăților, marketingului, vânzărilor, metodelor de expediere și multe altele.
 • Simplu de folosit: Shopify Este una dintre cele mai ușor de utilizat platforma de e-commerce și soluții CRM de pe piață. Este plin de funcționalități – dar nu este copleșitor sau dificil de folosit. Dacă aveți vreodată probleme, puteți apela un expert pentru ajutor sau puteți consulta un webinar.
 • Este complet extensibil: Dacă doriți să adăugați orice caracteristică noi la Shopify, există o într-o piață dedicată aplicațiilor.

Avem un întreg ghid despre dropshipping cu Shopify Aici.

Ce alternativă avem la Shopify?

Shopify este incredibil de popular dintr-un motiv – este eficient.

Cu toate acestea, dacă puteți verifica ce mai există pe piață, aveți dreptul să o faceți. Iată alegerile noastre pentru top alternative la Shopify:

 • BigCommerce: Editor drag-and-drop simplu cu teme frumoase.
 • WooCommerce: Ideal pentru utilizatorii de WordPress, dar mai dificil de configurat decât Shopify.
 • Volusion: Popular pentru companiile mai mici.
 • 3dcart: O platformă bună de coș de cumpărături, dar nu vine cu instrumente de marketing pe care Shopify si Shopify Plus le oferi.
 • BigCartel: O soluție accesibilă cu caracteristici limitate.
 • magnetou: Un instrument open-source cu unele dintre cele mai bune recenzii de pe piață – dar are încă o curbă de învățare abruptă.
 • Wix: Unul dintre cei mai simpli creatori de site-uri online, vă permite, de asemenea, să construiască un magazin online.
 • Squarespace: Cu similar Wix.
 • PrestaShop: Ideal pentru persoane cu un buget limitat, dar nu la fel de cuprinzător ca Shopify.

Iată top 10 Alternativa la Shopify cu o scurtă recenzie pentru fiecare.Du-te la începutul paginii

Citire mai departe:

Planuri de preț și taxe pentru Shopify: Plan de îngrijire Shopify este cel mai potrivit pentru tine? De bază Shopify vs Shopify vs Avansat Shopify

Ce este Shopify & Cum funcționează Shopify? – Aflați de la zero cum să încep să vă vindeți pe Shopify în acești 8 pași simpli.

Shopify vs Shopify La care se adauga: Care este diferența? Care sunt diferențiale cheie între Shopify si Shopify La care se adauga?

Recenzie SendinBlue – Este cel mai bun serviciu de marketing prin e-mail?

opinii Shopify: Concluzie ?

Să răspundem la întrebarea principală; pentru cine și construită platforma de e-commerce Shopify?

Shopify funcționează pentru începători, intermediari și utilizări avansate (cei care doresc să accelereze procesul de dezvoltare prin care să-l petrec mult timp în programare sau procese mai complicate).

Ne place, de asemenea, pentru proprietăți de afaceri care doresc pur și simplu să introducă o componentă de e-commerce pe site-urile lor web existente, și mai ales dacă ceea ce doresc să fie vândute sunt bunuri digitale.

Ce e grozav la Shopify este că este foarte ușor să încep. Trebuie doar să vă păstrați, să vă parcurgeți câțiva pași de setări, iar magazinul dvs. va functiona.

Ceea ce vine după aceea este la fel de ușor de folosit. Puteți să vă personalizați designul, să adăugați produse, să setați detaliile de plată, chiar să instalați funcții noi prin intermediul aplicațiilor din Shopify App Store

Recomandăm cu plăcere Shopify oricui dorește să vândă produse online. În plus, există o Încercare gratuită de 14 zile, deci nu trebuie să vă angajați în platformă până nu sunteți sigur că Shopify este ceea ce trebuie pentru tine

Încerca Shopify gratuit timp de 14 de zile

Deci, ce părere despre recenziile noastre cu privire la Shopify si Shopify în sine? Așteptăm opinia ta în secțiunea de comentarii de mai jos.

About us and this blog

We are a digital marketing company with a focus on helping our customers achieve great results across several key areas.

Request a free quote

We offer professional SEO services that help websites increase their organic search score drastically in order to compete for the highest rankings even when it comes to highly competitive keywords.

Subscribe to our newsletter!

More from our blog

See all posts
2 Comments
  • exueketelu
  • februarie 26, 2022
  Răspunde

  Web Development | Creare Site | Creare Site Magento 2 | Creare Site Web Profesional.
  We have experience in all facets of web development to help our clients reach their full potential. Put your business online, earn more sales and discover more leads.

  Avem experiență în toate aspectele dezvoltării web pentru a ne ajuta clienții să își atingă potențialul maxim. Puneți afacerea dvs. online, câștigați mai multe vânzări și descoperiți mai mulți clienți potențiali.
  https://ppcmarketing.eu/creare-site

  • mepafuadoc
  • februarie 26, 2022
  Răspunde

  Web Development | Creare Site | Creare Site Magento 2 | Creare Site Web Profesional.
  We have experience in all facets of web development to help our clients reach their full potential. Put your business online, earn more sales and discover more leads.

  Avem experiență în toate aspectele dezvoltării web pentru a ne ajuta clienții să își atingă potențialul maxim. Puneți afacerea dvs. online, câștigați mai multe vânzări și descoperiți mai mulți clienți potențiali.
  https://ppcmarketing.eu/creare-site

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.